Blog

Získali jsme stříbro v regionální anketě Zaměstnavatel roku 2021

4. 10. 2021 10:28

Být dobrým zaměstnavatelem by mělo být pro každou firmu metou. My se o to snažíme už od roku 2011, kdy Zásilkovna měla prvních 10 zaměstnanců. Za deset let jsme vyrostli v globální společnost, která se řadí mezi firmy s počtem zaměstnanců do 5 000. A právě v této kategorii jsme získali 2. místo v anketě Sodexo Zaměstnavatel roku 2021 regionu Praha.

„Letošní 19. ročník ocenění Sodexo Zaměstnavatel roku má za sebou regionální vyhlášení výsledků. Ve čtvrtek 30. září odpoledne se zástupci pořádajícího Klubu zaměstnavatelů a generálního partnera, kterým je společnost Sodexo Benefity, sešli se zástupci vítězných firem z Prahy a Středočeského kraje. Slavnostní dekorování proběhlo v City Green Court na pražské Pankráci,“ uvedl Zpravodajský portál Hospodářské komory České republiky.

Výsledky ocenění Sodexo Zaměstnavatel regionu v Praze

Kategorie firem nad 5000 zaměstnanců

ČEZ, a. s.
Komerční banka, a. s.
České dráhy, a. s.

Kategorie firem do 5000 zaměstnanců

Vodafone Czech Republic, a. s.
Zásilkovna s. r. o.
Nestlé Česko s. r. o

Kategorie firem do 500 zaměstnanců

Lenovo Technology B.V. organizační složka
Shell Czech Republic a. s.
Aspironix s. r. o.

V Packeta Group, jež je majitelem české Zásilkovny, pracuje momentálně již více než 1 500 zaměstnanců. I přesto, že rosteme raketovou rychlostí, snažíme se udržovat rodinnou atmosféru a nenastavovat korporátní struktury. Ne nadarmo se často nazýváme „červenou rodinou“ – jsme hrdí na to, že naši zaměstnanci tvoří skvělý kolektiv. Vynikající tým, který táhne za jeden provaz a společně dělá maximum pro to, aby Packeta doručovala zásilky celému světu. Stříbro v anketě Sodexo Zaměstnavatel roku 2021 regionu Praha jsme získali díky skvělým kolegům, kteří dělají Zásilkovnu Zásilkovnou. Děkujeme!

Česká Zásilkovna v číslech aneb Náš rok 2020:

Sdílet:

Rubriky