Blog

Jak funguje aplikace Zásilkovna

23. 4. 2024 11:57

Naše appka patří mezi nejstahovanější v Česku – opakovaně získala nejrůznější ocenění a i samotní uživatelé ji hodnotí veskrze pozitivně. Umožňuje totiž nejen vyzvednutí a podání, ale také sdílení zásilek, prodloužení úložní doby nebo platbu dobírky. Zaplatit v aplikaci lze přes platební bránu nebo nativní platební metody ApplePay a GooglePay.

Co všechno naše appka umí?

  • otevření schránky Z-BOXu
  • odeslání zásilek
  • vyzvednutí zásilek
  • vrácení zásilek
  • přehled zásilek
  • mapa výdejních míst
  • vyladěné notifikace
  • prodloužení úložní doby

Otevření schránky Z-BOXu

K otevření schránky Z-BOXu, když vyzvedáváte zásilku, stačí mít připojení k internetu, zapnutý Bluetooth a polohové služby.

Odeslání zásilek

Odeslat zásilku můžete na našich podacích místech případně přes Z-BOX. Zásilku nejprve podáte na pár kliknutí v aplikaci Zásilkovna a pak vyberete místo, odkud ji chcete poslat.

Vyzvednutí zásilek

V naší appce najdete heslo pro převzetí zásilky. Pokud je zásilka uložena v Z-BOXu, můžete ji vyzvednout snadno pomocí jednoho tlačítka.

Vrácení zásilek

Díky naší appce rovněž můžete pomocí několika kliknutí vrátit zásilku odesílateli. Podrobný návod, jak na to, najdete na našem blogu.

Přehled zásilek

V sekci Zásilky se vám zobrazí všechny aktuálně doručované balíčky.

Když kliknete na sekci Profil a v Uživatelském nastavení zvolíte Archiv zásilek, zobrazí se vám všechny přijaté a odeslané zásilky.

Mapa výdejních míst

Když kliknete na sekci Pobočky, zobrazí se vám mapa výdejních míst.

Můžete v ní filtrovat místa, kde je možná platba kartou, bezbariérový přístup, podávat zásilky a další.

Vyladěné notifikace

Prodloužení úložní doby

O pohybu vaší zásilky vás pravidelně informujeme prostřednictvím notifikací. Díky nim můžete sledovat cestu každého svého balíčku.

Díky naší appce snadno prodloužíte úložní dobu zásilky. U zásilky klikněte na tři červené tečky a poté na volbu Prodloužit.

Ještě naši appku nemáte v mobilu? Stáhněte si ji a mějte Zásilkovnu neustále v kapse!


Sdílet:

Rubriky