Blog

Zásilkovna stříbrným Zaměstnavatelem roku 2022 regionu Praha

25. 5. 2022 7:43

V úterý 17. května 2022 byly v pražském sídle PwC Česká republika vyhlášeny výsledky prvních dvou regionů ankety Sodexo Zaměstnavatel roku 2022. Zásilkovna se umístila na krásném 2. místě v kategorii „Zaměstnavatel do 5 000 zaměstnanců“ regionu Hlavní město Praha. 

Výsledky Sodexo Zaměstnavatel roku 2022, kategorie „Do 5 000 zaměstnanců“:

1. Vodafone Czech Republic, a.s.

2. Zásilkovna s.r.o.

3. Raiffeisenbank a. s.

Ocenění Sodexo Zaměstnavatel roku

Ocenění Sodexo Zaměstnavatel roku je v České republice předáváno již od roku 2003. Zaměřuje se na české firmy z pohledu lidských zdrojů — smyslem soutěže je přiblížit lidem tuzemské společnosti s výborným přístupem ke svým zaměstnancům, a to nejen celostátně, ale i v jednotlivých regionech. Prozatím byly vyhlášeny výsledky za Středočeský kraj a právě i Hlavní město Praha, kdy si stříbro v kategorii středně velkých firem odnesla Zásilkovna. Obhájili jsme tak stejný titul z loňského roku.

Opening nového sídla Zásilkovna

Soutěž zviditelněním firem pomáhá rozvíjet oblast lidských zdrojů v České republice, a to bez ohledu na jejich historii, velikost či odvětví. Hodnocení probíhá celosvětově uznávanou metodikou Saratoga od společnosti PricewaterhouseCoopers Česká republika. Kromě jiných výhod Saratoga nejprve porovnává firmy v jejich sektoru a až výsledné oborové skóre si hodnocený přináší do celkového pořadí.

Zásilkovňáci v novém sídle společnosti

Kam dál? Omrkněte další články z rubriky HR.


Sdílet:

Rubriky