Blog

Zásilkovnu nově najdete v e-shopech Deichmann, Rossmann, IQOS a dalších

4. 10. 2023 10:09

Zásilkovna zahájila spolupráci s řadou nových klientů. Nově mohou zákazníci využívat dopravu přes Zásilkovnu i v e-shopech společností Deichmann nebo ROSSMANN. Spolupracovat bude Zásilkovna také se společností Philip Morris, pro kterou bude doručovat její produkty značky IQOS. Během několika týdnů pak začne Zásilkovna doručovat zboží také pro Waterdrop a HUDYsport

Zásilkovnu najdete i na Allegro a v dalších téměř 35 000 e-shopech

V letošním roce spustila Zásilkovna spolupráci také se skupinou Allegro, nejoblíbenější e-commerce platformou v Polsku, která provozuje velký marketplace také v ČR. V České republice spolupracuje Zásilkovna již s téměř 35 000 e-shopy, v rámci celé skupiny Packeta (majitel Zásilkovny se 7 entitami v rámci Evropy) je to 46 000 internetových obchodů.

„Jsme rádi, že i přes celkový pokles e-commerce trhu v České republice se nám daří získávat nové klienty, a tím v letošním roce nadále růst. Největší zájem o naše služby vidíme aktuálně v segmentech health and beauty, fashion nebo house and garden. Zákazníci na Zásilkovně oceňují především širokou síť výdejních míst a automatických výdejních boxů, kterých máme v České republice a na Slovensku nejvíce na trhu, v Maďarsku jsme druzí.”
Simona Kijonková
Simona Kijonková
CEO skupiny Packeta a zakladatelka a spolumajitelka Zásilkovny​

Packeta roste a přichází s novými službami

„I díky novým klientům jsme v prvním pololetí 2023 dosáhli obratu 3,2 miliardy korun. Ve srovnání s rokem 2022 jde o 21,6% nárůst. Počet přepravených zásilek dosáhl téměř 50 milionů,” uvádí Simona Kijonková.

V letošním roce spustila Packeta řadu nových služeb, které ještě více usnadňují život zákazníkům. Patří sem například funkce sdílení zásilky s jinou osobou, která umožňuje například to, aby zásilku uloženou v Z-BOXu vyzvedl za zákazníka někdo jiný. Další novinkou je třeba služba odesílání zásilek přes Z-BOXy, automatická výdejní místa. V září pak Packeta spustila nový produkt, a tím je možnost zasílání zásilek s hmotností do 15 kg.


Sdílet:

Rubriky