Blog

Reshoper: Veletrh a konference pro e-commerce komunitu

11. 4. 2022 14:00

Ve středu 13. 4. proběhne v Praze v PVA Expo Letňany největší česká e-commerce akce s názvem Reshoper. Přijďte se informovat o novinkách ze světa e-commerce a vyzkoušet si nástroje a služby, které ještě neznáte. Mezi 100+ vystavovateli nebude chybět ani Zásilkovna — najdete nás na stánku číslo 28! 

13. 4. 2022, 11:00-23:30

Registrujte se a získejte vstupenku na akci zdarma!

Reshoper, to je

Konference,

jež vám představí to nejlepší z e‑commerce v jednom jediném dni. Dozvíte se o aktuálních výzkumech a datech, díky kterým váš e‑shop poroste. Těšte se na devět unikátních přednášek, na kterých se dozvíte mimo jiné třeba i to, jak uspět na tuzemském trhu s obrovskou konkurencí 42 000 e-shopů. Přijďte si pro know how od odborníků.

Veletrh,

který propojuje majitele e‑shopů s dodavateli e‑commerce služeb a nástrojů. Potkáte se zástupci společností nabízejících obalové materiály a balicí technologie, platební brány a finanční produkty, marketingové nástroje, produktové fotografie, grafiku či videoprodukci — a hlavně s námi, se Zásilkovňáky! 😊

Stánek Zásilkovny najdete na místě číslo 28

V naší zóně se vám exkluzivně představí náš robotický parťák PackMan, takže si ho nenechte „ujet“!

A na co dalšího se můžete těšit? Na Reshoperu máte jedinečnou příležitost setkat se osobně s našimi obchodními zástupci, kteří vám rádi poradí, jak využívat Zásilkovnu na maximum a pomohou s nastavením služeb. Také je můžete zasypat svými dotazy týkajícími se služeb Zásilkovny, expanze na další trhy s Packetou nebo třeba možností obchodní spolupráce napříč různými kanály. 

 

Kam dál? Spustili jsme Nadační fond Simony Kijonkové (NFSK). Přečtěte si o tom víc.


Sdílet:

Rubriky