Blog

E-shopaři, dejte nám vědět, co říkáte na redesign našeho widgetu

9. 5. 2023 9:15

Milí e-shopaři, zaznamenali jste novinky a redesign v našem widgetu neboli mapě pro výběr výdejního místa? Snažíme se neustále zlepšovat naše služby a zároveň vám jako našim parťákům přinášet moderní vychytávky a nové možnosti. Pojďte mrknout, co je ve widgetu jinak, a využijte možnosti nám dát rovnou zpětnou vazbu.

Nový widget dostupný pro všechny e-shopaře

Aktualizovaný design widgetu s nadupanými fíčurami a UX vylepšeními je již spuštěn pro 100 % našich partnerů využívajících widget Zásilkovny.

Co je ve widgetu nového?

Filtrování pobočky dle otevírací doby

Stěžejní novinkou je vylepšený filtr, který umožní vašim zákazníkům vyhledat výdejní místo podle dne a přesného času, kdy si chtějí svoji zásilku vyzvednout. Můžou si tak snadno vybrat pobočku, která má otevřeno třeba i ve večerních hodinách, o víkendu nebo přes obědovou pauzu.

Intuitivní výběr dle kapacit pobočky

U každého výdejního místa nyní zobrazujeme informace o jeho kapacitě, aby mohli zákazníci lépe odhadnout, zda bude mít daná pobočka dostatek prostor pro uložení jejich zásilky.

Fotogalerie v detailu pobočky

Častou zpětnou vazbou zákazníků bylo, že fotografie v galerii výdejního místa jsou příliš malé a špatně viditelné, a tak z nich nelze dobře poznat, kde přesně se výdejní místo nachází. Nyní si lze fotografii pobočky zvětšit na celou šířku monitoru či displeje a zákazníci se tak mohou lépe orientovat.

Myslíme na ekologičnost dopravy

Naše Z-BOXy – samoobslužná výdejní místa – jsou eko. Z-BOXy nemají displej a tlačítka, takže nevyžadují připojení do elektrické sítě. Drtivá většina z nich je vybavena solárními panely, které jsou umístěny na horní části boxu. A protožejsme na ekologičnost našich Z-BOXů hrdí, a zároveň chceme motivovat k volbě nejekologičtější možnosti dopravy, přidali jsme do redesignované verze widgetu ke všem Z-BOXům štítek „eko“ lístečku. 

Dejte nám vědět, co vy na to

Co na inovace v našem widgetu říkáte? Jak se vám s naším vyhledávačem výdejních míst pracuje? Naskenujte mobilem QR a věnujte prosím 2-3 minutky vyplnění dotazníku pro zpětnou vazbu. Moc nám tak pomůžete vyhledávač dále rozvíjet.

Ještě náš widget nemáte? Pojďme to napravit

Pokud využíváte Zásilkovnu pro přepravu objednávek z vašeho e-shopu, je zásilkovňácký widget v košíku e-shopu must have 😊 Vaši zákazníci tak mohou využívat všechny jeho funkce a vybrat si výdejní místo přesně podle představ –⁠ a to jednoznačně posune zákaznickou nákupní zkušenost ve vašem e-shopu na vyšší level!

3 důvody, proč mít implementovaný náš widget:

1. Vždy aktuální data

Využíváte-li náš widget, můžete si být jisti, že data o provozní době, dovolených, ale i kapacitách našich Z-BOXůkamenných poboček budete mít vždy aktuální. A to znamená spokojené zákazníky, kteří vždy zvolí tu pobočku, která je v daný čas provozně i kapacitně dostupná.

2. UX, které zákazníky baví

Jednoduché filtrování, uložení oblíbených poboček, zobrazení detailů výdejních míst včetně fotek… Náš widget jde ruku v ruce se zákaznickými požadavky a uživatelé jsou na jeho vzhled a funkce zvyklí z tisíců e-shopů. Použití vyhledávače přímo od Zásilkovny je tak pro ně intuitivní a činí nákup v e-shopu rychlejším a příjemnějším.

3. Funkce, co jdou s dobou

Do vývoje a testování fíčur pro widget vkládáme spoustu času a zdrojů a vše ladíme na základě zpětné vazby od zákazníků i e-shopařů. Vychytávky ve widgetu šetří zákazníkům čas, zkvalitňují proces doručení zásilek a usnadňují lidem život, což je jedno z hlavních poslání Zásilkovny.


Sdílet:

Rubriky