Blog

5 novinek v našem vyhledávači poboček, které vám usnadní život

27. 3. 2023 7:04

Náš widget neboli vyhledávač výdejních míst je aplikace pro e-shopy, prostřednictvím které si zákazníci v mapě pohodlně vybírají pobočku či box, kde si vyzvednou svoji zásilku. 

Widget neustále vylepšujeme o nejrůznější vychytávky – a to i na základě zpětné vazby od našich klientů a koncových zákazníků. A zanedlouho vypustíme do světa redesign widgetu, který obsahuje 5 super novinek, jež vás určitě potěší. Tyto fíčury jste totiž hojně poptávali. Pojďte omrknout, co bude ve vyhledávači nového!

Takhle bude redesignovaný widget vypadat

1. Filtrujte pobočky podle otevírací doby

Potřebujete si zásilku vyzvednout až v podvečer po pracovní době? Nebo si pro ni naopak chcete skočit v polední pauze? Nově si ve widgetu budete moci vyfiltrovat výdejní místo podle otevírací doby. K filtru „otevřeno i v sobotu“ a „otevřeno i v neděli“ tudíž přibude další specifikace. Snadno tak najdete pobočku, která má otevřeno třeba v neděli dopoledne nebo ve všední den večer. 

2. Vybírejte dle kapacit pobočky

Nově vám widget prozradí i informace o volných kapacitách pobočky. Zelený puntík je jasným signálem k tomu, že pobočka má volno a těší se na vaši zásilku.

Oranžový puntík vám dá vědět, že kapacity na zvolené pobočce budou pravděpodobně brzy zaplněné. V tom případě je možné, že vaše zásilka by při volbě tohoto výdejního místa musela být z kapacitních důvodů přesměrována na jinou pobočku. 

Červený puntík pak označuje pobočky, jež z kapacitních nebo technických důvodů (např. dovolená) momentálně nelze zvolit pro doručení zásilky.

3. Omrkněte detail pobočky

Častou zpětnou vazbou našich zákazníků bylo, že fotografie v galerii výdejního místa jsou příliš malé a špatně viditelné, a tak z nich nelze dobře poznat, kde přesně se výdejní místo nachází. Nyní si lze fotografii pobočky zvětšit na celou šířku monitoru či displeje a zákazníci se tak mohou lépe orientovat.

Původní stav:
Ve starší podobě widgetu nebylo možné fotku pobočky rozkliknout a zvětšit
Nově v redesignu widgetu:
V nové verzi widgetu najdete záložku Fotogalerie, fotky pobočky se vám po kliknutí otevřou v plné velikosti

4. Informace o pobočce přímo po ruce

Nově jsme přímo do detailu výdejního místa přidali i informace o dané pobočce či boxu, které jsou nyní přehledněji řazené a díky symbolu ✔️ nebo ❌ uvidíte, jaké služby daná pobočka umožňuje a nabízí.

Původní stav:
Nově v redesignu widgetu:
V detailu výdejního/podacího místa najdete nově záložky Informace, Ostatní a Fotogalerie, jež vám umožní zjistit na pár kliknutí více detailů o pobočce

Jedete na zelené vlně? Jedeme s vámi!

Naše Z-BOXy –⁠ samoobslužná výdejní místa –⁠ jsou eko. Z-BOXy nemají displej a tlačítka, takže nevyžadují připojení do elektrické sítě. Drtivá většina z nich je vybavena solárními panely, které jsou umístěny na horní části boxu. Výjimku tvoří jen Z-BOXy, jež se nachází v místech bez denního světla (např. v podzemních garážích obchodních center). 

Solární panely se nachází "na střeše" Z-BOXů

A protože jsme na ekologičnost našich Z-BOXů hrdí, a zároveň chceme motivovat k volbě nejekologičtější možnosti dopravy, přidali jsme do redesignované verze widgetu ke všem Z-BOXům štítek „eko“ lístečku. 

Na závěr připomínáme vychytanou funkci: kliknutím na symbol srdíčka si můžete pobočku, která vám svoji polohou nebo otevírací dobou vyhovuje, přidat do oblíbených.

Při dalším nákupu v e-shopu pak uvidíte oblíbené pobočky hned na prvních místech v přehledu poboček, případně můžete ve vyhledávači výdejních míst jednoduše kliknout ve filtru na „Ostatní služby“ a zakliknout volbu „Oblíbená výdejní místa“ – všechny uložené oblíbené pobočky se vám hned zobrazí.


Sdílet:

Rubriky