Blog

Nové tváře ve vedení Zásilkovny

24. 10. 2023 14:17

Novým ředitelem marketingu Packety je Tomáš Bzirský, nákupčím pro mezinárodní logistiku se stává Přemysl Ostárek, obchod Zásilkovny bude řídit Lucie Šmídová

Skupina Packeta, kam patří také česká technologicko-logistická společnost Zásilkovna, vítá před blížící se vánoční sezónou nové posily. Na klíčové vedoucí pozice nastupují zkušení manažeři.

Do funkce Head Of Group Marketing skupiny Packeta nastupuje Tomáš Bzirský. Jeho hlavním úkolem bude řízení a koordinace marketingových aktivit napříč všemi státy, ve kterých Packeta působí, včetně České republiky.

Do oddělení provozu Packeta Group přichází Přemysl Ostárek, který se ujal nové role strategického nákupčího pro mezinárodní logistiku. Ve své funkci bude zajišťovat sjednocení procesu nákupu dopravních služeb a rozvíjet nové možnosti doručení.

Manažerský tým výrazně posílí také Zásilkovna, kde se novou obchodní ředitelkou stává Lucie Šmídová. Ve své funkci se zaměří na další rozvoj obchodního oddělení a expanzi na českém trhu.

Tomáš Bzirský

Tomáš Bzirský přichází z GymBeamu, kde působil jako regionální country manager pro CE. Mnoho dalších zkušeností nasbíral například v Rohlíku, Košíku nebo ČSA. Více než 10 let praxe v e-commerce zúročí v Packetě na pozici Head of Group Marketing, kde má velké plány.

Přemysl Ostárek

Přemysl Ostárek před nástupem do Packety pracoval přes 6 let jako manažer dopravy v Notinu. Poslední rok a půl působil v Alze, ve které měl rovněž na starost kompletní zajištění dopravy. Jeho hlavním úkolem v Packetě je sjednocení procesu nákupů dopravních služeb celého holdingu pod jedno oddělení.

Lucie Šmídová

Lucie Šmídová je zkušená obchodní manažerka s více než 20 lety zkušeností. Působila například jako obchodní ředitelka programu iBOD v České spořitelně, v uplynulých letech se pak věnovala poradenské a projektové činnosti. V Packetě bude na pozici Head of Sales CZ se svým týmem rozvíjet klientské portfolio v České republice.

„Konec roku se blíží a s ním také rekordní předvánoční nakupování, které je pro celý segment e- commerce velkou výzvou. Mám proto velkou radost, že náš manažerský tým právě v této době posílí profesionálové z oboru marketingu, obchodu a provozu. Lucie, Přemek a Tomáš jsou pro Packetu mimořádně silnou posilou a já je vítám v naší červené rodině. Věřím, že nám jejich zkušenosti pomohou jak v dalším úspěšném zvládnutí předvánoční sezony, tak i v dalším růstu, expanzi a naplňování ambiciózních cílů, které celá skupina Packeta v budoucnu má."
Simona Kijonková
Simona Kijonková
CEO skupiny Packeta a zakladatelka a spolumajitelka Zásilkovny​

Sdílet:

Rubriky