Blog

Pusťte si do uší podcast o Nadačním fondu Simony Kijonkové

14. 6. 2023 6:41

Dobro skladem je název podcastu s tématikou neziskového sektoru. Moderátorkami jsou zakladatelky neziskové organizace Fandi mámám Petra Květová Pšeničná a Žaneta Slámová. Společně se svými hosty probírají do hloubky vše kolem nezisku a pomoci těm, co to potřebují. Tématem posledního dílu byl náš Nadační fond Simony Kijonkové.

Mikrofonu se ujaly Barbora Bachmeierová, ředitelka NFSK, a Dagmar Sýkorová z Nadace prof. Vejdovského. A co v podcastu uslyšíte? Dozvíte se třeba to, jak je náročné v dnešní době postavit novou neziskovou organizaci, podle čeho jsme si v Nadačním fondu Simony Kijonkové stanovili, koho a jak budeme podporovat, nebo jak by měla vypadat efektivní pomoc pro lidi v nouzi. Přejeme příjemný poslech a spoustu dobra!

S Nadačním fondem Simony Kijonkové o tom, že Češi jsou v dárcovství na špici, i když se jim nedaří

O Nadačním fondu Simony Kijonkové

NFSK v březnu 2022 převzal záštitu nad dobročinnými aktivitami Zásilkovny a celé skupiny Packeta. Za rok působení věnoval fond na podporu charitativních aktivit téměř 4,5 milionu korun. Loni jsme částkou 2,9 milionu Kč podpořili více než 60 projektů zaměřených na pomoc lidem, především pak dětí v nouzi nebo se zdravotními komplikacemi.


Sdílet:

Rubriky