Blog

Naše výdejní místa nově ve vybraných OKAY, OK POINT a na pokladnách ČD

26. 1. 2022 15:40

Zásilkovna rozšiřuje svou síť výdejních míst o nové partnery. Nově si můžete vyzvednout své zásilky na výdejních místech na většině poboček OKAY elektro a OK PINT a také v obchodních prostorech Českých drah na vybraných železničních stanicích. Celkově jde o 150 nových výdejních míst a jejich počet se bude dále navyšovat. Zásilkovna má nyní v České republice téměř 7 200 výdejních míst a má tak největší síť v Česku.

„Máme radost, že se naše síť výdejních míst neustále rozrůstá a máme další nové partnery. Výdejní místa jsou mezi zákazníky stále více oblíbeným místem vyzvedávání zásilek. Lidé oceňují především to, že si zásilku mohou vyzvednout podle svých časových možností, nemusí stát ve frontách a vše trvá několik desítek vteřin. Věřím, že se pobočky OKAY, OK POINT a Českých drah stanou využívanými výdejními místy a že se naše spolupráce bude dále rozvíjet,“ říká Luboš Moravec, manažer sítě výdejních míst Zásilkovny.

OKAY elektro

„Ze spolupráce se Zásilkovnou máme velkou radost. Věříme, že ze spolupráce dvou ryze českých firem budou mít největší prospěch samotní zákazníci.”
Aleš Reiter
Obchodní ředitel OKAY

Společnost OKAY je ryze česká společnost patřící mezi nejvýznamnější prodejce elektra a nábytku. Provozuje celkem 140 kamenných prodejen v České republice i na Slovensku a vlastní e-shop. OKAY se pravidelně umisťuje v žebříčcích nejlépe hodnocených prodejců elektrospotřebičů. 

České dráhy

„Lidé mají nyní možnost vyzvedávat si své objednané zásilky pohodlně přímo na nádraží, například při cestě ze zaměstnání či školy. Věříme, že rozšířením našich služeb o síť poboček Zásilkovny v železničních stanicích opět přispějeme k zatraktivnění cestování veřejnou dopravou,“ říká ředitel odboru obchodu osobní dopravy Českých drah Petr Vondráček.

Pobočky Zásilkovny na vlakových nádražích najdou cestující nejčastěji na pokladnách a v úschovnách zavazadel Českých drah nebo v prostorách využívaných během roku mimo jiné také pro službu ČD Bike. Konkrétní umístění a otevírací doba je zveřejněná na stránkách Zásilkovny. V tuto chvíli jsou výdejní místa na 19 nádražích: Brno hl. n., Brno-Královo Pole, Břeclav, Děčín hl. n., Havlíčkův Brod, Hradec Králové hl. n., Hranice na Moravě, Kroměříž, Olomouc hl. n., Opava východ, Ostrava-Svinov, Otrokovice, Praha-Holešovice, Praha-Libeň, Přerov, Tábor, Tišnov, Ústí n. L. hl. n. a Zábřeh na Moravě.

OK POINT

I poradenská společnost Broker Consulting propojující finanční a realitní oblasti zahájila spolupráci se Zásilkovnou. Na vybraných franšízových pobočkách OK POINT pod záštitou Broker Consulting mají klienti možnost zaslat či si vyzvednout svoji zásilku. Pobočky tak rozšíří portfolio svých služeb v oblasti finančního a realitního zprostředkování o v Česku velmi oblíbené zásilkové služby.

„Dlouhodobým úkolem poboček OK POINT je umožnit našim klientům vyřízení bankovních, finančních i realitních záležitostí pod jednou střechou, a zjednodušit jim tak život. Rozšířením služeb o nabídku pohodlného vyřízení zásilky na stejném místě jim navíc pomůžeme uspořit čas, který budou moci věnovat důležitějším věcem, a jak doufám, přispějeme i k jejich větší spokojenosti. Zařazení OK POINTů na seznam výdejních míst Zásilkovny však nepochybně přivítají i obyvatelé daných lokalit, kteří našimi klienty nejsou,“ uvádí k zahájení spolupráce Radim Štantejský, projektový manažer sítě OK POINT. (Zdroj: nejbusiness.cz)

Kam dál? Upozorňujeme na podvodníky na inzertních portálech, kteří zneužívají jméno Zásilkovny. Přečtěte si o tom víc.


Sdílet:

Rubriky