Blog

Zásilkovňáckému týmu se v Esport lize firem daří

3. 5. 2022 8:44

Baví vás esport a pořítačové hry? Naše kolegy z IT segmentu a týmu Z-BOXů také, a proto se po hlavě vrhli do turnaje Esport liga firem!

Esport liga firem je populární online turnaj ve hře Counter-Strike: Global Offensive, do kterého se zapojují firmy z celé České republiky. Organizátorem akce je eSuba— historicky nejúspěšnější profesionální herní tým z ČR.

Do letošního ročníku turnaje se přihlásilo 16 týmů z 16 tuzemských firem. Ty jsou rozděleny do dvou skupin po osmi hráčích. V Esport lize firem se hraje systémem každý s každým.

Zásilkovňácký esport tým

„Po odehrání základní skupiny první čtyři týmy z každé skupiny postoupily do vyřazovačky. Zásilkovna skončila po odehrání základní skupiny postupovém 4. místě po dvou výhrách a dvou prohrách. Protože nás čekaly ty nejtěžší zápasy, přizvali jsme do týmu kolegu ze Slovenska. Tato posila se ukázala jako přestup roku — vyhráli jsme 16:8 nad týmem GoodGame,“ komentuje úspěchy Zásilkovny Marek Bobák, Area Manager Z-BOX Morava a člen týmu.

Zápasy jsou každou neděli

Online streamy z Esport ligy firem můžete sledovat každou neděli od 19:00 do 21:00.

Soupiska našeho týmu: Daniel Kroulík (IT Support L2 Engineer), Václav Jambor (IT Technical support), Daniel Třešňák (IT Technical support), Jan Mrózek (Projekt/Product Manager), Marek Merta (Obchodní zástupce Z-BOX), Marek Bobák (Area Manager Z-BOX Morava), Filip Becher (Product Support Analyst)
„Momentálně je náš tým na postupovém třetím místě. Před námi jsou poslední dva nejtěžší zápasy skupinové části. Abychom měli jistotu postupu a nemuseli se spoléhat na výsledky jiných, potřebujeme vyhrát ještě jeden zápas. Držte nám palce!”
Marek Bobák
Area Manager Z-BOX Morava
Cílem není si jen zahrát, ale také prezentovat Zásilkovnu v okruhu IT nadšenců

Do turnaje Esport liga firem se náš tým přihlásili i z toho důvodu, abychom ukázali, že jsme moderní technologická společnost, pro kterou je esport v podstatě běžnou součástí života. „Pracuje u nás mnoho ITčkářů, z nichž se většina pohybuje v tomto světě. Chceme tak tedy zatraktivnit práci u nás pro možné budoucí zaměstnance v oblasti IT,“ dodává Marek Bobák.


Sdílet:

Rubriky