Blog

Máte rádi Zásilkovnu? Dejte nám hlas v anketě Křišťálová Lupa 2023

9. 10. 2023 11:31

I letos jsme se díky vašim nominacím dostali mezi e-commerce jedničky českého internetu bojující o titul Křišťálová Lupa. Moc nás těší každý váš jeden nominační hlas, díky kterým jsme se jako jediná logistická společnost dostali do finále ankety. A teď přichází na řadu hlasování o Lupu. Využíváte našich služeb? Dejte nám svůj hlas a udělejte ze Zásilkovny výherce kategorie Internetové obchodování.

Zásilkovna nominována již počtvrté

Značky, které budou usilovat o titul držitele Křišťálové Lupy – Ceny českého Internetu nominuje široká veřejnost. Možnost nominování skončila 17. srpna. Veřejnost poté rozhoduje i o vítězích, a to ve veřejném hlasování, které probíhá od 22. září do 1. listopadu 2023. Zásilkovna byla nominována v kategorii Internetové obchodování, a to již počtvrté. V letech 2020, 2021 a 2022 se nám podařilo zvítězit. Zvládneme obhájit titul i letos? Je to na vás!

Co je Křišťálová Lupa

Anketa Křišťálová Lupa – Cena českého Internetu oceňuje nejoblíbenější a nejzajímavější projekty české e-commerce scény, a to v několika různých kategoriích. Hlasovat můžete například o jedničku na poli internetového obchodování, o nejlepší český podcast roku nebo o nejoblíbenějšího videotvůrce. Letos proběhne již 18. ročník akce, která je považována za nejvýznamnější tuzemskou internetovou anketu. Pořadatelem projektu je server Lupa.cz.

Předávání cen v loňském roce. Zásilkovna zvítězila v kategorii Internetové obchodování již potřetí
I letos je Zásilkovna nominována v kategorii Internetové obchodování

Kam dál? Přečtěte si, jaká ocenění získala Zásilkovna v minulosti.


Sdílet:

Rubriky