Blog

Zalando spouští kampaň se Zásilkovnou

21. 6. 2022 8:02

Módní platforma Zalando spustila online kampaň, která promuje doručení objednávky přes Zásilkovnu. Populární e-shop s módou byl založen v Německu v roce 2008. Čeští zákazníci mohou na zalando.cz nakupovat od roku 2018. Letos je to vůbec poprvé, co Zalando ve svých reklamních spotech určených pro tuzemský trh propaguje konkrétního obchodního partnera.

Zalando rozšířilo díky spolupráci se Zásilkovnou možnosti doručení o výdejní místa a populární Z-BOXy: zákazníkům Zalanda je k dispozici 5 000+ kamenných poboček Zásilkovny a více než 2 500 výdejních boxů. Doručení přes Zásilkovnu je přitom zdarma, a to při nákupu nad 299 Kč. Zdarma je i případné následné vrácení zboží přes Zásilkovnu.

„V Zalandu si uvědomujeme místní charakteristiky každého z 23 trhů, na kterých působíme, a jedinečnosti našich více než 46 milionů zákazníků, které oblékáme od hlavy až k patě. Našim zákazníkům aktivně nasloucháme a reagujeme na jejich přání a potřeby za pomoci silných lokálních partnerů, jako je právě Zásilkovna. Tímto novým partnerstvím nám navíc bude umožněno ještě dále rozšířit naši nabídku na českém trhu a dosáhnout maximálního pohodlí pro naše zákazníky,“ uvedl v tiskové zprávě vydané při spouštění spolupráce Daniel Rogiński, generální manažer Zalanda pro Polsko a Českou republiku.


Sdílet:

Rubriky