Blog

NOVINKA: Doručujeme ze zalando.cz

24. 11. 2021 8:00

Zahájili jsme spolupráci se Zalando. Z oblíbené evropské módní platformy vám doručíme radosti i dárky pod stromeček

Jeden ze čtyř Čechů upřednostňuje vyzvednutí zásilky na výdejním místě. Už 6 % Čechů pak preferuje pro doručení samoobslužné boxy. Na přání a nákupní zvyklosti českých zákazníků reaguje i oblíbený německý e-shop s módou Zalando, který nově nabízí možnost doručení na výdejní místa Zásilkovny. Zákazníci z České republiky tak nyní mohou při objednávání ze Zalanda využít jedno z našich více než 4 700 výdejních míst nebo 1 500 Z-BOXů. Doručení i vrácení zboží je zdarma.

„Jsem velmi ráda, že Zásilkovna ještě před letošní sezónou zahájila spolupráci s přední evropskou online módní platformou Zalando. Ze spojení bude profitovat především zákazník. Zalando je jednou z nejoblíbenějších nákupních destinací s oblečením v České republice. Věřím, že naše spolupráce potěší miliony spokojených zákazníků jak Zásilkovny, tak i Zalando,” říká Simona Kijonková, zakladatelka Zásilkovny a CEO Packeta Group. „Zásilkovna patří dlouhodobě k nejoblíbenějším firmám doručující zboží objednaného online v České republice a disponuje největší sítí výdejních míst a automatických výdejních boxů. Prostřednictvím partnerství se Zalando si mohou zákazníci pohodlně vyzvednout svou zásilku na jednom z našich téměř 5 000 výdejních míst nebo z našich Z-BOXů, kterých máme v Česku přes 1 500, to vše navíc s dopravou zdarma” doplňuje Simona Kijonková.

Prostřednictvím nové spolupráce Zalando reaguje na zvyšující se poptávku Čechů v oblasti doručování a nabízí jim více možností. Vzhledem k dlouhodobým platebním preferencím Čechů pak Zalando umožní platbu dobírkou i při doručení objednávky Zásilkovnou, a to  pro zásilky doručené na výdejní místa i do Z-BOXů.

„V Zalandu si uvědomujeme místní charakteristiky každého z 23 trhů, na kterých působíme, a jedinečnosti našich více než 46 milionů zákazníků, které oblékáme od hlavy až k patě. Našim zákazníkům aktivně nasloucháme a reagujeme na jejich přání a potřeby za pomoci silných lokálních partnerů, jako je právě Zásilkovna. Tímto novým partnerstvím nám navíc bude umožněno ještě dále rozšířit naši nabídku na českém trhu a dosáhnout maximálního pohodlí pro naše zákazníky,“ dodal Daniel Rogiński, generální manažer Zalanda pro Polsko a Českou republiku.

Zdroj: Zalando partners with local courier Zásilkovna, responds to Czech preferences and elevates customer convenience


Sdílet:

Rubriky