Blog

Vánoční provoz v Zásilkovně

7. 11. 2019 10:44

O Vánocích je naší prioritou, aby Vaši zákazníci dostali objednané dárky pod stromeček včas. Proto Vám přinášíme důležité informace ohledně našeho provozu v tomto období. 

Zásilkovna.cz

Doporučené podání zásilek

Pro včasné doručení po ČR radíme Vaše zásilky podat na našich podacích místech nejpozději 17. 12. 2019. Pokud podáváte zásilky na depu nebo pomocí svozů, pak můžete počítat s datem o den pozdějším, tedy 18. 12. 2019. I v případě, že podáte zásilky později, uděláme vše pro to, abychom je zákazníkům doručili pod stromeček včas.

Zásilkovna.cz

Úložní doba zásilek

O Vánocích očekáváme velký nárůst zásilek a s tím je spojená kapacita našich výdejních a podacích míst. Abychom sezónu společně zvládli, i letos dočasně pozastavujeme možnost prodloužení úložní doby zásilek, a to do 23. 12. 2019. Ve stejném období bude také dočasně zkrácena úložní doba na 5 kalendářních dní.

Zásilkovna.cz

Provozní doby našich dep

Abychom Vám byli k dispozici co nejvíce, rozšiřujeme provozní dobu podacích dep. Příjem zásilek bude probíhat také o nedělích 8. 12. a 15. 12., a to ve stejném časovém režimu, jako v pracovních dnech. Zásilky, které připravíte o víkendu, tak mohou být na výdejních místech už v pondělí.

Zásilkovna.cz

Den volna

V týdnu těsně po Vánocích proběhne náš celofiremní den volna, který využijeme pro údržbu našeho systému po náročné sezóně. Dne 27. 12. tedy nebudou fungovat rozvozy a svozy zásilek, zákaznický servis ani fakturace a posílání dobírek. V následujícíh dnech budeme fungovat standardně.


Sdílet:

Rubriky