Blog

Upozorňujeme na podvodné platební metody

1. 10. 2021 16:56

Vážení zákazníci,
 
upozorňujeme na podvodné platební brány (moneyget.shop), které se poslední dobou objevují a které neprávem využívají logo a jméno Zásilkovny k tzv. phishingovým praktikám, kdy se snaží získat citlivé údaje, jako je číslo karty, PIN či ověřovací heslo, a neprávem tak získat vaše peníze.

Tento způsob plateb naše společnost neprovozuje!

DOBRÉ VĚDĚT
  • Naše oficiální doména je zasilkovna.cz. Vždy před placením prosím ověřte, že doména je zasilkovna.cz, ať jsou vaše finance v bezpečí.
  • Dobírka a platba za dopravu se platí bezpečně přímo v naší oficiální mobilní aplikaci Zásilkovna či on-line platbou, kterou ale za všech okolností vždy dostanete oficiální cestou přes naši společnost.
❌ NEZADÁVEJTE SVÉ ÚDAJE
Doporučujeme vám nezadávat do této platební brány žádné údaje a nevyužívat ji k placení či získání peněz, mohlo by dojít k napadení a zneužití vašich údajů.
 
❌ POZOR NA KLAMAVÉ INZERCE
Podvodná platební brána byla zjištěna také u klamavých inzercí na některých e-shopech, kde je uvedena webová adresa zasilkovna-cz.legaltransfer.store.
 
 
Dejte pozor na svá data. A pokud budete mít KDYKOLI jakékoli pochybnosti, obraťte se prosím na náš zákaznický servis. Budeme vám vděčni za jakékoli informace, které by pomohly dopadnout pachatele.
 
Děkujeme. Vaše Zásilkovna

Sdílet:

Rubriky