Blog

Získali jsme ocenění TOP Zaměstnavatelé 2023 v kategorii Doprava & Logistika

1. 3. 2023 11:24

S touhle zprávou bychom se s vámi rádi podělili: obhájili jsme zlato v anketě TOP Zaměstnavatelé v kategorii Doprava & Logistika. Tato každoroční studie, kterou pořádá Asociace studentů a absolventů, poskytuje budoucím absolventům přehled o nejpopulárnějších zaměstnavatelích různých odvětví. Kandidáty do ankety přitom nominují sami studenti, budoucí zaměstnanci.

Zdroj: topzamestnavatele.cz

Studie TOP Zaměstnavatelé poskytuje jedinečné údaje českému vysokoškolskému prostředí o tom, kdo jsou nejpreferovanější tuzemští zaměstnavatelé různých segmentů a kde by se budoucí absolventi měli ucházet o práci. Zároveň naznačuje firmám, jak se stát preferovaným zaměstnavatelem. O výsledcích letošního ročníku rozhodlo svými hlasy 11 712 studentů českých vysokých škol.

Zásilkovna v anketě obhájila zlato z loňského roku
TOP 10 charakteristik atraktivních zaměstnavatelů podle studie TOP Zaměstnavatelé 2023:
  1. Firma nabízí přátelské pracovní prostředí
  2. Složení pracovního týmu
  3. Společenská odpovědnost firmy
  4. Rovnováha mezi prací a volným časem
  5. Jistota a stabilita zaměstnání
  6. Placené odborné vzdělávání firmou
  7. Vedení podporující rozvoj a vzdělávání zaměstnanců
  8. Šance na budoucí vysoké příjmy
  9. Výše nástupního platu
  10. Dobrá pověst firmy
„Pro nás Zásilkovňáky je toto ocenění krásnou zpětnou vazbou na to, že studenti nás vnímají tak, jak je naším cílem – že jsme otevřeni mladým talentům, že je pro nás přednější nadšení než zářezy v CVčku, že jsme moderní technologická společnost, která se věnuje populárním oborům jako je robotika a že u nás mohou uplatnit jazykové znalosti, protože máme vlastní entitu v 7 zemích a do 34 zemí světa doručujeme.”
Simona Kijonková
Simona Kijonková
CEO skupiny Packeta a zakladatelka a spolumajitelka Zásilkovny​
Metodika studie TOP Zaměstnavatelé

Studenti vyplňují odpovědi na otázky v online dotazníku připraveném výzkumnou agenturou GfK. Při přípravě byly využity zkušenosti sociologů a know-how z předchozích 11 ročníků. Sběr dat do letošního ročníku probíhal od 5. října do 16. prosince 2022.

Chcete pracovat v Zásilkovně

u TOP Zaměstnavatele roku 2023? Mrkněte na web zasilkovna.cz/kariera, jestli pro vás právě máme vhodnou pozici. Těší se na vás naši kolegové –⁠ zkušení senioři i draví junioři, kteří se skvěle doplňují a společně pracují na projektech, jež hýbou světem e-commerce.


Sdílet:

Rubriky