Blog

Svoláváme e-shopy: Spojme síly!

3. 3. 2022 7:00

Naši milí partneři,

možná přemýšlíte, jak nejlépe a efektivně podat pomocnou ruku Ukrajině. My chceme kromě finančního příspěvku pomoci i tím, co umíme nejlépe: doručováním. Do zasažených oblastí doručíme materiální pomoc, kterou zde lidé momentálně potřebují jako sůl. Přidáte se?

Spojme síly! 💪

Prodáváte ve vašem e-shopu zboží ze sortimentu, jež je nyní na Ukrajině tolik potřebné? Podejde s námi pomocnou ruku a darujte válečným konfliktem zmítané zemi tyto věci. Nezáleží, jestli můžete poskytnout deset krabic nebo několik palet – v této chvíli se každá pomoc počítá.

Stačí vyplnit jednoduchý formulář a dát nám vědět, jaké produkty můžete darovat.

Nyní jsou nejvíce potřeba zejména:

✔️ nafukovací matrace, karimatky, spacáky a deky
✔️ hygienické potřeby
✔️ suché a trvanlivé potraviny a balená voda
✔️ nabité powerbanky, předplacené SIM, baterky apod.
✔️ zdravotnický materiál (obvazy, náplasti, volně prodejné léky na bolest atd.) 
 

Nabízíte něco z toho a chcete pomoci? Pak prosím vyplňte tento formulář. Díky tomu budeme vědět, s jakým zbožím a jakým objemem počítat. Díky úzké spolupráci s humanitární organizací ADRA o.p.s. dostaneme přesné info, jaké produkty jsou v dané chvíli nejvíce potřeba. V případě poptávky po zboží, které bude třeba, vás budeme neprodleně kontaktovat s dalším postupem.

Má to nějaká omezení?
V současné chvíli zajišťujeme přepravu velkoobjemové pomoci, tedy palet a velkých krabic. Z tohoto důvodu prosím ve formuláři označte ten typ zboží, jež můžete darovat ve velkých objemech. Jednotlivci s námi mohou pomáhat prostřednictvím crowfundingové sbírky.

Děkujeme moc, že s námi podáváte pomocnou ruku.
Ukrajina nás teď potřebuje!
Vaše Zásilkovna

P. S. Pomoci s námi mohou i jednotlivci. Pod hlavičkou Nadačního fondu Simony Kijonkové jsme založili finanční sbírku,


Sdílet:

Rubriky