Blog

Spustili jsme minutové doručení na Slovensku

21. 6. 2022 10:09

Slovenští zákazníci, kteří si zvolí doručení zásilky na adresu prostřednictvím naší služby Packeta domov, mohou od včerejška využívat skvělou novinku! Díky službě Minútové doručenie nyní vidí pohyb kurýra v reálném čase a znají s přesností na minuty zbývající čas k doručení zásilky. 

Ultimátní novinka na Slovensku

Online tracking kurýra jsme spustili jako první logistická společnost na Slovensku!

Služba dostala název Minútové doručenie. Její princip je přitom velmi jednoduchý: adresát zásilky obdrží v den doručení notifikaci spolu s odkazem na online sledování kurýra. Po kliknutí na odkaz se mu zobrazí mapa s informací, kolik času zbývá do příjezdu kurýra. Předpokládaný čas doručení se navíc aktualizuje v reálném čase s ohledem na dopravní situaci.

"Je to podobné jako s aplikacemi pro taxislužby. I u nás uvidíte, kde se vůz nachází a kdy k vám přijde. Službu jsme spustili 20. 6. 2022. Naší společnou snahou je stát se nejdostupnější a nejširší sítí pro doručení zásilek na Slovensku. Tato nová služba tomu určitě napomůže."
Alexander Jančo
Managing Director Packeta Slovakia

Minutové doručení ve 3 krocích:

  1. Příjemce zásilky obdrží v den doručení SMS zprávu s odkazem na online sledování kurýra.
  2. Po kliknutí na odkaz se mu zobrazí mapa s informací, kolik času zbývá do příjezdu kurýra.
  3. Předpokládaný čas doručení se aktualizuje v reálném čase s ohledem na dopravní situaci.

Cílem nové služby je nejen usnadnit doručení zásilek zákazníkům, ale také zvýšit pravděpodobnost doručení zboží na první pokus. Tím se sníží uhlíková stopa, která by byla jinak vyprodukována při opakovaném doručování.


Sdílet:

Rubriky