Blog

Spouštíme mobilní aplikaci Z-Point pro výdejní místa

22. 6. 2022 10:00

Máme bombastickou novinku pro naše partnery z výdejních míst, která jim zjednoduší a zrychlí výdej i příjem zásilek. Je to velká věc, ale vejde se i do malého mobilního telefonu. Co je to? Mobilní appka pro výdejní místa s názvem Z-Point! Provozujete výdejní místo Zásilkovny? Tak čtěte dál!

Co aplikace Z-Point umí?

  • Přijímat zásilky jednoduchým naskenováním štítku  
  • Vydávat a přijímat zásilky heslem 
  • Skenovat QR kódy z appky zákazníků  
  • Po naskenování štítku ověřit, zda se jedná o správnou zásilku 
  • Nouzový výdej zásilek 

Bude vám vždy po ruce

Nejde o náhradu adminu, ale o další doplňkový nástroj k usnadnění vaší práce.

Váš parťák do kapsy 

Jako technologická firma neustále vyvíjíme digitální produkty, které usnadňují práci, ale umí třeba také snížit chybovost. Naši appku určenou speciálně jen a jen pro vás jsme pilovali dlouhé měsíce, aby vám byla k užitku na maximum. A proto s ní můžete kromě jiného: 

  • rychlostí blesku přijímat zásilky se štítkem od zákazníků — a vůbec nevadí, že máte v offline čtečce právě rozpracovaný příjem zásilek z balíku;  
  • kontrolovat, jestli jste omylem nevydali nesprávnou zásilku: při výdeji jednoduše štítek zásilky naskenujete a systém zásilku ověří. 

Do aplikace se přihlásíte stejnými přihlašovacími údaji jako do adminu. 

Konec nutnosti diktování hesel je tu

Výše uvedené není zdaleka všechno, co aplikace Z-Point umí: zvládne také skenovat QR kódy z mobilní aplikace Zásilkovna! A to znamená, že už nebude třeba, aby vám zákazník diktoval či ukazoval heslo a vy jste jej museli zapisovat. Mobilní aplikace Z-Point vám navíc bude sloužit i pro nouzový výdej zásilek: v případě výpadku systému tak budete moci vydávat zásilky dál. Oujé! 

Máte k appce jakékoliv otázky?

Neváhejte nás kontaktovat na e-mailu z-point.aplikace@zasilkovna.cz.


Sdílet:

Rubriky