Blog

Packeta představila své služby na největší evropské e-commerce konferenci Deliver

15. 6. 2022 9:44

Skupina Packeta, která vlastní přední českou logisticko-technologickou společnost Zásilkovna, se zúčastnila největší e-commerce konference v Evropě — Deliver, pořádané letos v Amsterodamu.

Na akci se pravidelně setkávají přední osobnosti byznysu a logistiky z desítek evropských zemí. Packeta, v čele s CEO Simonou Kijonkovou a dalšími zástupci top managementu ze všech entit, zde představila své produkty a služby, především roboty PackMany, ZBOXy — ekologické samoobslužné výdejní boxy, elektrokolo, na němž v rámci pilotního projektu rozváží zásilky v poslední zelené míli, anebo prototyp auta na vodíkový pohon.

„Skupina Packeta je dnes skvělým logistickým partnerem pro e-commerce v rámci střední a východní Evropy a funguje také jako digitální platforma pro internetové obchody ze 34 zemí. Účast na akci evropského významu, jakou Deliver je, je pro nás tudíž nezbytností. Jsem ráda, že naše výstavní expozice budila velkou pozornost a mohli jsme naše služby a produkty představit zástupcům firem z celé Evropy.

Jako jediná česká firma, která na Deliver vyrazila, jsme rozhodně měli co nabídnout. Jako první firma v ČR jsme přišli se Z-BOXy, které nepotřebují napojení do elektrické sítě a napájí se prostřednictvím solárních panelů — ve třech zemích Evropy jich nyní máme více než 3 500 a řadíme se tak mezi přední evropské hráče v oblasti lockerů. Představili jsme také naše robotické pomocníky PackMany — v tomto specifickém způsobu sortingu jsme byli první v Evropě,“ říká Simona Kijonková, zakladatelka Zásilkovny a CEO skupiny Packeta. 

„Věřím, že nám desítky osobních schůzek s novými potenciálními partnery a získané kontakty pomohou s další expanzí na zahraniční trhy.“
Simona Kijonková
Simona Kijonková
CEO skupiny Packeta a zakladatelka a spolumajitelka Zásilkovny​

Naši kolegové absolvovali 160 předem zarezervovaných osobních setkání s lídry z e-commerce a potenciálními klienty z oboru.

Nasbírali jsme cenné obchodní příležitosti a získali spoustu nových kontaktů. Již nyní pracujeme na nových partnerstvích s klienty, kteří nás v rámci konference oslovili.

Packeta Park – náš výstavní areál – získal neuvěřitelně pozitivní zpětnou vazbu a přitáhl pozornost stovek hostů.

Akce přivedla traffic na náš nově spuštěný web packeta.com, který za dobu trvání konference Deliver 2022 registroval tisícové návštěvnosti.


Sdílet:

Rubriky