Blog

Zásilkovna patří mezi 23 nejlépe řízených firem Česka roku 2022

13. 6. 2022 10:26

Už potřetí jsme se zařadili mezi nejlépe řízené společnosti České republiky. Minulý týden jsme převzali ocenění Czech Best Managed Companies 2022, které je udělováno za kvalitu řízení a managementu soukromě vlastněným společnostem. Titul je ve světě předáván již téměř 30 let, v Česku se letos uděloval potřetí.

Tomáš Křesťan, Chief Human Resources Officer, a Milan Šmíd, Group Chief Marketing Officer

Nezávislá odborná porota hodnotila u každé oceněné společnosti čtyři klíčové pilíře: firemní strategii, řízení a finanční výkonnost, produktivitu a inovace a firemní kulturu. Samotné ocenění však není to jediné, čeho si na programu Czech Best Managed Companies uskutečňovaném společnosti Deloitte vážíme — jako účastníci získáváme především cennou zpětnou vazbu na naše podnikání od odborníků „z venku“, mimo naši společnost.   

„Hlavní přínos účasti v programu vidíme v tom, že na naše podnikání získáme kritický odborný pohled zvenku. Je velmi zajímavé podívat se na tyto důležité věci ve větším detailu a ověřit si, zda je děláme dobře, případně získat nové cenné podněty, jak je dělat ještě lépe.”
Milan Šmíd
Marketingový ředitel společnosti Packeta

V rámci programu Best Managed Companies se společnosti účastní i různých workshopů: „Tyto workshopy jsou pro nás zajímavou platformou, kde se objevují otázky, které si běžně nemáme čas klást. Takové „zastavení v čase“ je pro nás velmi cenné, protože vytváří ideální prostor pro určitý nadhled a novou perspektivu nejen na naše každodenní podnikání, ale především na strategické směřování celé naší skupiny,“ dodal Milan Šmíd.


Sdílet:

Rubriky