Blog

Červnové novinky v naší aplikaci

29. 6. 2023 5:22

Tento měsíc vám v appce Zásilkovna přistálo hned několik novinek! Přidali jsme vymakanější filtrování, info o kapacitách našich Z-BOXů nebo možnost ohodnotit kamenné výdejní místo. Už jste naše nové vychytávky v aplikaci vyzkoušeli?

Možnost filtrování výdejního místa

Preferujete doručení do Z-BOXu nebo na kamenné výdejního místo? Odteď si můžete i přímo v aplikaci vybírat místo doručení jednoduchou volbou filtrů

Potřebujete zásilku doručit na výdejní místo, které má otevřeno v neděli a umožňuje platbu kartou? Hledáte nejbližší podací místo k odeslání zásilky nebo potřebujete najít bezbariérovou pobočku? Voilà! Stačí zakliknout odpovídající filtry.

Jak na to?

  1. Ve spodním menu klikněte na Pobočky.
  2. Klikněte na červené tlačítko Filtry.
  3. Vyberte požadavky a potvrďte kliknutím na Hotovo.

Zobrazení kapacit Z-BOXů

Tuhle novinku ocení všichni milovníci doručování do samoobslužných Z-BOXů! U detailu vybraného Z-BOXu nyní najdete informaci o aktuálně dostupných schránkách s volnými kapacitami. V přehledu poboček je pak červeným textem zdůrazněno, pokud je daný Z-BOX momentálně zaplněn.

Tuto funkcionalitu oceníte nejen při odesílání zásilky přes Z-BOX, kdy chcete vědět, jestli je v danou chvíli volná schránka dle velikosti vaší zásilky.

Jak na to?

  1. Ve spodním menu klikněte na Pobočky.
  2. V záložce Filtry zvolte Z-BOX –⁠ vyfiltrují se vám tak pouze Z-BOXy.
  3. Vyberte Z-BOX, který máte po ruce, a klikněte na něj.
  4. V detailu Z-BOXu najdete v sekci Aktuální dostupnost schránek info o kapacitách.

Hodnocení výdejních míst

Nechali jste si doručit zásilku na kamenné výdejní místo Zásilkovny? Dejte nám vědět, co na pobočku říkáte. Hodnotit můžete rychlost a přístup obsluhy a přidat lze i tip, co máme vylepšit na našich službách. Moc vám tímto děkujeme za zpětnou vazbu, která nám pomáhá posouvat se dál a pilovat služby k vaší spokojenosti.

Jak na to?

  1. Výzva pro ohodnocení výdejního místa se zobrazuje přímo na hlavní stránce aplikace (ne po každém vyzvednutí zásilky na pobočce, ale na základě algoritmu).
  2. V případě, že budete vyzváni k ohodnocení pobočky, uvidíte tuto možnost hned na prvním místě na hlavní straně aplikace.
  3. V případě, že možnost ohodnocení nevyužijete, notifikace sama po 3 dnech zmizí.

Věděli jste, že…

Aplikaci Zásilkovna si v rámci čtyř evropských zemí, kde je dostupná, stáhlo už více než 7 000 000 uživatelů. Jen v Česku ji má v mobilu více než pětina národa.


Sdílet:

Rubriky