Blog

Nechte si doručit zásilku do kufru vašeho vozu Škoda!

27. 8. 2021 4:00

Ve spolupráci s výrobcem automobilů ŠKODA AUTO pro vás máme velkou novinku: odteď si můžete nechat doručovat zásilku do kufru vašeho vozu a proměnit tak kufr své škodovky ve výdejní místo. Vyzkoušejte revoluční způsob doručování a šetřete svůj čas.

Revoluce v doručování

Chcete se stát pionýry nových technologií a vyzkoušet službu Zásilkovna do auta mezi prvními? Poradíme vám, jak na to!

1. Zvolte doručení na adresu

Nakupte v e-shopu, který nabízí službu „Zásilkovna na adresu“. V košíku e-shopu pak jak druh dopravy zvolte doručení na adresu se Zásilkovnou a zadejte vaši běžnou adresu, například bydliště.

2. Vyplňte formulář

Jakmile přijmeme vaši zásilku do přepravy, obdržíte od nás notifikační e-mail „Vaši zásilku jsme přijali do přepravy”. V tomto mailu pak najdete odkaz na formulář, prostřednictvím kterého si přesměrujte zásilku z adresy do kufru auta vašeho auta. Zde zároveň zadáte informace o tom, kde a v kolik bude váš vůz parkovat. Vybírejte veřejná a dobře dostupná místa, jako jsou parkoviště nebo parkovací zóny na ulici.

3. Autorizace služby

Po vyplnění formuláře se nezapomeňte autorizovat přihlášením se do vašeho ŠKODA Connect účtu. Následně dostanete info o úspěšném přesměrování vaší zásilky do kufru auta.

4. Zaparkujte auto na místě

Ve vámi zvolený den a čas nechte vozidlo zaparkované na vybraném veřejně dostupném místě. O úspěšném doručení do kufru budete informováni prostřednictvím notifikace.

100% bezpečnost

Řidič Zásilkovny může vůz odemknout pouze jednou v zákazníkem schváleném časovém okně.

Tým škodovka

Služba je k dispozici pro všechny vozy ŠKODA vyrobené od ledna 2019 a vybavené balíčkem Care Connect.

Info v aplikacích

Zásilky a jejich stav dodání může zákazník sledovat prostřednictvím aplikací Zásilkovna a MyŠKODA.

Abyste mohli službu Zásilkovna do auta začít využívat, musíte

  • být uživatelem vozu ŠKODA s rokem výroby 2019 a novějším, u kterého jsou aktivované služby ŠKODA Connect se vzdáleným odemykáním,
  • a být registrován v programu ŠKODA Connect

Doručení do kufru automobilu probíhá zatím v pilotním režimu a je možné v Praze a přilehlém okolí. Vozidlo musí být zaparkované na veřejně dostupném místě a nesmí být skryté před mobilním signálem (například v podzemní garáži), aby jej bylo možné odemknout.

Kam dál? Přečtěte si oficiální tiskovou zprávu oznamující start služby.


Sdílet:

Rubriky