Blog

Jaký byl náš rok 2021 z pohledu HR?

21. 2. 2022 15:46

Hnacím motorem naší rakety 🚀 s názvem Zásilkovna jsou a vždy budou LIDÉ. Jsme jedna velká parta, která vždycky drží při sobě. I díky tomu jsme přečkali i tak obtížné období, jako byla loňská covidová krize.

Za rok 2021 jsme skokově vyrostli a přepravili jednou tolik zásilek, co v roce předchozím. Doručujeme desítky milionů zásilek do 34 zemí světa. A k tomu potřebujeme nadšené lidi, kteří s námi budou táhnout za jeden provaz. Aktuálně je nás už přes 1 300. Pojďte se podívat na náš rok 2021!

Kolegové, děkujeme!

V loňském roce jsme v týmu Zásilkovňáků přivítali 317 nových kolegů na HPP a téměř 358 pomocných brigádnických rukou.

Velmi si vážíme pracovního nasazení všech našich zaměstnanců — ať už je potkáváme v kanceláři, ve skladu nebo na depech. Takže benefity jako je školení, vzdělávání, ovoce na pracovišti nebo zajištění maximální bezpečnosti v době pandemie jsou pro nás samozřejmostí. Zásilkovňáci, děkujeme, že jste s námi!

Zároveň si maximálně vážíme každého zaslaného životopisu a žádosti o stáž nebo praxi. Těší nás, že právě my jsme tou firmou, ve které byste chtěli pracovat. Máme radost i z ocenění TOP Zaměstnavatel 2022 kategorie Doprava & Logistika, které předává Asociace studentů a absolventů a které vyjadřuje to, že jsme pro studenty atraktivním zaměstnavatelem. 

„Jednou z klíčových věcí, jež dělají Zásilkovnu Zásilkovnou, je naše jedinečná firemní kultura, kterou tvoří hlavně charakter a osobnost všech našich zaměstnanců napříč celou skupinou Packeta."
Tomáš Křesťan
Chief Human Resources Officer

Sdílet:

Rubriky