Blog

E-commerce konference ESHOPISTA už tento čtvrtek!

2. 11. 2021 10:49

Už tento čtvrtek 4. 11. 2021 se v pražském kině Přítomnost uskuteční e-commerce konference ESHOPISTA 2021, letos na téma Data v e-commerce. Zásilkovna je partnerem této akce, a tak pro vás máme slevový kód na koupi vstupenek: zadejte na eshopista.cz v košíku kód ZasData a pořídíte vstupenku se slevou 20 %.

O akci

ESHOPISTA je významná e-commerce akce pořádá v tuzemsku od roku 2014. Od prvopočátku bylo setkání lidí z oboru e-commerce zaměřené jako „Eshopisté eshopistům“ s cílem předávat si zkušenosti mezi kolegy z oblasti e-shopů a představit příběhy největších českých online obchodů. Dnes je ESHOPISTA místem pro diskuzi mezi odborníky plným edukace, inspirace a sdílení rad od expertů. Konference je každoročně věnována jednomu tématu, jež aktuálně rezonuje e-commerce scénou. Letos se diskuze a přednášky zaměří na data.

Poznejte, jak vám znalost dat pomůže vydělávat více peněz

Řada firem neumí s daty pracovat. Ať už jde o jejich sběr, nebo správnou interpretaci. A mohou tak přicházet o nemalý zisk. I proto listopadový ESHOPISTA toto téma otevře.

Poslechněte si datové odborníky i zástupce e-shopů, kteří vám prozradí, jak využívají data pro každodenní rozhodování.

Kam dál? Vánoční sezóna začala! Přečtěte si nadílku informací týkajících se provozu Zásilkovny v nadcházejících měsících.


Sdílet:

Rubriky