Blog

BaseLinker přináší e-shopům spolupracujícím se Zásilkovnou nové možnosti

22. 6. 2022 12:55

BaseLinker, jedna z největších globálních integračních platforem, přináší klientům Zásilkovny z řad e-shopů více než 500 nových doplňků, přes 75 marketplaces, kompletní správu objednávek ze všech prodejních kanálů a propojení se Zásilkovnou.

Propojte díky BaseLinkeru svůj e-shop s online tržišti nebo fulfillment systémy

BaseLinker již 15 let pomáhá e-shopům růst díky snadné integraci na nejrůznější platformy. Nyní společnost nabízí zákazníkům i kompletní napojení na Zásilkovnu: klienti Zásilkovny se tak mohou připojit ke komunitě 20 000 e-shopů, které využívají více než 500 různých napojení na lokální a zahraniční cenové srovnávače, marketplaces, fulfillment a ERP systémy a další užitečné služby. To vše v jedné jediné platformě bez omezení a za cenu již od 199 Kč/měsíc.

BaseLinker vstoupil na český trh v lednu 2022. Jeho technologie otevírají českým e-shopům dveře k růstu online podnikání doma i v zahraničí tím, že listují produkty na známých tržištích, jako je Amazon, Allegro, eMag, eBay nebo třeba MALL, Heureka, Zboží.cz či Glami. Smyslem platformy je napojit e-shopy na lokální i globální marketplaces a centralizovat a automatizovat všechny e-commerce procesy.

Propojením vašeho e-shopu s BaseLinkerem:

  • se obratem napojíte na 75+ marketplaces a 15+ cenových srovnávačů
  • budete mít všechny objednávky na jednom místě
  • můžete synchronizovat všechny sklady a stavy zboží online s vaším e-shopem
  • snadno vyřídíte všechny objednávky — včetně fakturace, zaúčtování a komunikace se zákazníky
  • budete spravovat celý proces přepravy z jednoho místa včetně tisku přepravních štítků — a to i těch od Zásilkovny
  • zvládnete automatizovat celý objednávkový proces dle svých potřeb.

Věděli jste, že...

50 % všech polských e-shopů spravuje své objednávky pomocí BaseLinkeru

Speciální nabídka díky spolupráci se Zásilkovnou:

Zaujala vás možnost propojení vašeho e-shopu s BaseLinkerem? Pojďte si to zdarma vyzkoušet! Díky spolupráci s platformou BaseLinker vám můžeme nabídnout zkušební 30denní plný přístup zdarma.

Zaregistrujte se na baselinker.com, zadejte do pole „Doporučující uživatel“ kód zasilkovna22 a získáte 30 dnů na otestování služeb BaseLinkeru kdykoliv zcela zdarma.

Kam dál? Přečtěte si 55 tipů pro úspěšný e-shop.


Sdílet:

Rubriky