Blog

Aplikace Zásilkovna bodovala v soutěži AppParade

28. 3. 2023 9:07

Na škále od 1 do 10 máme radost asi tak na stovce! Naše mobilní aplikace Zásilkovna získala včera na 35. kole vývojářské soutěže AppParade cenu poroty v kategorii Runners. Přihlásilo se několik desítek projektů, osm z nich se dostalo do finále a utkalo v kategoriích Starters a Runners.

Cenu za Zásilkovnu převzal Matěj Dusbaba (Senior Product Manager App), na fotce s jedním z porotců AppParade Lubošem Paroulkem (UX designer O2 Czech Republic), zdroj: mediar.cz

Kategorii Runners ovládla Zásilkovna, kategorii Starters vévodí aplikace Mamio

„Hodnotili jsme, jak má daná aplikace postavený obchodní model a schopnost řešit problémy cílové skupiny,“ popsal kritéria výběru vítězů Vratislav Zima, CEO studia MeguMethod, které AppParade pořádá. „Aplikace Mamio nás zaujala dlouhodobou přípravou a znalostí cílové skupiny. Zásilkovna zase dává byznysově obrovský smysl a raketově roste,“ dodal Zima.

„Mám nesmírnou radost, že Zásilkovna patří mezi nejlepší aplikace z české vývojářské scény. Děkuji touto cestou celému týmu, který se na vývoji a vylepšování appky podílí. Snažíme se stále přinášet nové fíčury, jež usnadňují uživatelům život, nedávno například sdílení zásilky v aplikaci, což umožňuje vyzvednutí zásilky jinou osobou než příjemcem i ze Z-BOXu. Minulý týden jsme spustili také odesílaní přes Z-BOXy, kdy celý proces probíhá v rámci aplikace.”
Matěj Dusbaba
Senior Product Manager App Packeta Group

Aplikace Zásilkovna patří dlouhodobě k nejstahovanějším a drží se na špici žebříčků. Do mobilu si ji stáhlo už přes 6 500 000 uživatelů. 


Sdílet:

Rubriky