Blog

Změny v doručování na adresu v Polsku od 1. 2. 2021

27. 1. 2021 16:00

Vážení klienti,

neustále analyzujeme naše služby, abychom zajistili jejich co nejvyšší možnou kvalitu a mohli jste se na nás jako logistického partnera spolehnout. Z tohoto důvodu nyní přistupujeme k úpravě doručovacího řetězce v Polsku, s čímž je spojena i změna ceny za doručení zásilek do 2 kg. 

Pokud s námi posíláte zásilky zákazníkům v Česku či na Slovensku, již znáte naši službu Nejvýhodnější doručení na adresu. Tento způsob Home Delivery přepravy nám umožňuje zvolit takového logistického partnera pro doručení, který má v danou chvíli volné kapacity a doručí tak zásilku vašemu zákazníkovi nejrychleji. Naplno tak využíváme kapacity všech spolupracujících dopravců a můžeme zaručit, že rychlost a kvalita doručení odpovídají standardům, na které jste u nás zvyklí.

Nejvýhodnější doručení na adresu je tak skutečně výhodné pro všechny strany:

zákazník dostane rychle své zboží 
a díky využívání kapacit všech dopravců na maximum je služba nejlevnější možností na trhu.

Automatická volba dopravce analyzuje daná kritéria na denní bázi. Vaši zákazníci tak díky nám získají nejvýhodnějšího a nejlepšího možného přepravce v daný moment.

Nejlevnější doručení na adresu nově i v Polsku

Při zasílání do Polska bylo dosud možné vybrat si mezi Nejlevnějším doručením na adresu, InPost Kurýrem, DPD a Polskou poštou. Často se stávalo, že zákazník zvolil přepravce, jenž měl v danou dobu přeplněné kapacity a rychlost doručení se tak snížila. Proto abychom pro vás mohli zajistit konstantní kvalitu služeb a rychlost doručování, přistupujeme od 1. 2. 2021 k jednotné volbě přepravy na adresu v Polsku, a to Nejlevnější doručení na adresu. Můžeme tak zajistit cenově jednotnou a nejvýhodnější přepravu.

Od 1. února 2021 tak můžete zákazníkům v Polsku zásilky posílat:

na výdejní místa Przesylkownia (již od 65 Kč),
do výdejních schránek Paczkomaty Box (již od 89 Kč),
na adresu prostřednictvím služby Nejlevnější doručení na adresu (nově od 90 Kč

Stejní dopravci, nižší cena!

Cena přepravy na adresu jednotlivých dopravců se pohybovala od 95 Kč za zásilku (InPost Kurýr) do 99 Kč za zásilku (DPD a Polská pošta). Tito naši logističtí partneři budou zajišťovat i službu Nejlevnější doručení na adresu, avšak nyní za jednotnou cenu od 90 Kč za zásilku. 


Sdílet:

Rubriky