Blog

Změna provozu depa v Plzni

27. 10. 2021 13:41

Od 1. 11. 2021 bude z provozních důvodů uzavřeno výdejní a podací místo na našem depu v Plzni. Zásilky, které zde budou podány, dle plánu odešleme k cílovým adresátům. Vy ani vaši zákazníci tak nepocítíte jakýkoliv výpadek.

Svozy budou probíhat standardně

Provoz depa Plzeň jako takového zůstává. Pokud tedy máte nastavený svoz, tuto změnu nepocítíte. Náš řidič bude zásilky vyzvedávat ve stejný čas, jak jste zvyklí. To samé platí v případě vratek.

Kde zásilky nyní podávat?

Jste zvyklí podávat zásilky na plzeňském depu osobně, a to za zvýhodněnou cenu o 10 Kč za zásilku méně? Nemějte obavy, o tuto možnost v Plzni a okolí nepřijdete. Na vaše zásilky je kapacitně připraveno naše výdejní místo na ulici Plzeňská, které se nachází jen pár minut autem od plzeňského depa na adrese:

Vitajuwel CZ - Monzyport spol. s. r.o.
Plzeňská 685
Vejprnice

Otevírací doba: po-pá 11:00-17:00

Máte plzeňské depo nastaveno pro vratky?

Všechny vratky uložené na plzeňském depu přesuneme na uvedené výdejní místo, abyste je měli co nejdříve k dispozici. To platí i pro nově příchozí vratky, které budou mít od 1. 11. 2021 automaticky nastavený cíl pro vratky výdejní místo na Plzeňské ulici.

 

Kam dál? Chcete vědět, jaký bude provoz Zásilkovny během sezóny? V tomto článku pro vás budeme pravidelně přidávat a aktualizovat veškeré informace, takže budete mít vše neustále po ruce.


Sdílet:

Rubriky