Blog

Zásilky na Slovensko? S námi žádný problém!

21. 8. 2020 11:00

Moc dobře víme, že Vaše zásilky často míří i k našim východním sousedům na Slovensko, a tak by se Vám mohly hodit tyto informace. Jaké možnosti zasílání v současné době se Zásilkovnou tedy máte?

Zásilky na Slovensko umíme doručit v rekordních časech a za skvělé ceny. Je tomu tak hlavně díky strategicky rozmístěným depům v celé Evropě. Jen na Slovensku jich máme celkem pět a další dvě plánujeme. Napojení dep je tak dobře načasované, že dokážeme zásilku z Česka doručovat už druhý den na slovenské výdejní místo. 

Doručení na výdejní místa slovenské Zásielkovny

D + 1

doba doručení z ČR

od 65 Kč

cena doručení z ČR

Vaši zákazníci si mohou balíčky vyzvednout osobně v některém z našich výdejních míst. Na Slovensku jich dnes máme už téměř 1 000! Zásilky sem doručujeme již do druhého dne, a to za skvělou cenu už od 65 Kč

Doručení přímo na adresu

Chcete, aby adresátovi přišla zásilka až domů nebo třeba do práce? Pak lze volit ze dvou způsobů doručení:

        1. Nejvýhodnější doručení na adresu
        2. Slovenská pošta
 
Nejvýhodnější doručení na adresu. Co to je a proč je levnější?

Na Slovensku máme tři logistické partnery – Remax, SPS a poštu. Abychom rovnoměrně vytěžili jejich kapacity a zásilky tak doručili rychleji, vznikla služby “Nejvýhodnější doručení na adresu”. Znamená to, že zákazníkovi zásilku domů (na uvedenou adresu) přiveze jeden z uvedených dopravců, avšak zákazník si nemůže zvolit, který konkrétně. A my díky plnohodnotnému využití kapacit můžeme snížit cenu přepravy a ušetřit Vám tak náklady! 

Remax jede bomby!

Zpětnou vazbu od Vás, našich klientů, i od zákazníků bereme velmi vážně. Jsme si vědomi, že se službami přepravní společnosti Remax mnohdy lidé nebyli plně spokojeni, a proto se e-shopy i zákazníci z tohoto důvodu často volbě Nejvýhodnější doručení na adresu vyhýbali. Proto nás těší, že kvalita Remaxu šla v posledních měsících značně nahoru a teď za něj můžeme strčit ruku do ohně!

Zlepšení služeb přispěla pandemie COVID-19, protože toto těžké období způsobilo, že Remax musel šlapat na plné obrátky – a díky tomu se mnohé naučil. Podle našich dat doručuje Remax až 92 % zásilek do druhého dne od předání. 

Víte, že..? 

Veškeré novinky a různé zajímavé informace pravidelně komunikujeme na slovenském blogu i na našem novém profilu na Instagramu. Sledujte nás a už nikdy vám nic neunikne! 


Sdílet:

Rubriky