Blog

Zásilkovna je partnerem výzvy Suchej únor

1. 2. 2021 14:28

Je tu Suchej únor! Měsíc, kdy se tisíce lidí zapojují do iniciativy, která upozorňuje na nadměrnou konzumaci alkoholických nápojů. “Sucháč” je výzva pro všechny, kteří si chtějí otestovat svůj vztah k alkoholu. A proč vám o projektu píšeme? Stali jsme se jeho hrdým partnerem – na www.suchejunor.cz si můžete objednat unikátní knihu a my vám ji doručíme na vaše oblíbené výdejní místo.

Účastníci výzvy Suchej únor se zavazují být během měsíce února „na suchu“. Mohou tak ochutnat střízlivost a zjistit, jak velkou roli hraje pití alkoholu v jejich životě. Cílem je upozornit na to, že za hranou rizikového pití se u nás pohybuje přes 1 000 000 osobA právě proto nás myšlenka Suchého února zaujala a rádi jsme se stali partnerem projektu, jehož se letos koná již 9. ročník.

Kniha Suchej únor s doručením na výdejní místa! 

Podpořit Suchej únor a zároveň se dozvědět něco o tématice konzumace alkoholu a jejích následcích můžete i vy. Kupte si unikátní knihu, která ve 28 odlehčených kapitolách představuje alkohol ve všech jeho společenských rolích. 

Těšit se můžete na 416 stránek plných edukace, tematických rozhovorů s českými osobnostmi, sportovci, zpěváky, odborníky, psychology a terapeuty, stejně jako na spoustu upřímných lidských příběhů. Knížku vám doručíme na výdejní místo dle vašeho výběru. A o zábavu na měsíc střízlivosti budete mít postaráno! 


Sdílet:

Rubriky