Blog

Zapojte se do výzkumu e-commerce v Česku

14. 4. 2021 11:03

Zjistěte, jak si vedete v porovnání s jinými e-shopy, a inspirujete se od úspěšných! Zapojte se do výzkumu Obchodně podnikatelské fakulty Slezské univerzity, jehož cílem je zmapovat současný stav e-commerce v Česku.

Tento projekt pomůže nejen popsat výkon a technický stav českých e-shopů, ale přinese i odpovědi na to, jakou měrou ovlivňují jednotlivé faktory celkovou výkonnost e-shopů. Z výzkumu vyplynou také doporučení a náměty, jak zvýšit vaši konkurenceschopnost a zlepšit postavení na trhu.

Zapojte se do výzkumu a získejte manažerské shrnutí

Pokud se řadíte mezi e-shopaře, pomozte nám sesbírat aktuální data i vy! Výzkumu se můžete zúčastnit ať už prodáváte jakýkoliv zbožový segment, bez rozdílu velikosti vašeho e-shopu, využívaných technologií či výše obratu. Jedinou podmínkou je trvání činnosti e-shopu minimálně po většinu roku 2020.

Pokud vlastníte více e-shopů, vyplňte dotazník pro každý zvlášť.

Odměna za vyplnění

Každý účastník obdrží kompletní studii a manažerské shrnutí. Můžete se tak porovnat s konkurencí ve vašem oboru, ale také získat inspiraci o tom, co funguje v jiných odvětvích e-commerce.

Vyplnění dotazníku zabere pouhých pár minut!

Partneři výzkumu

Partneři pro distribuci dotazníku jsou společnosti NetDirect a ZásilkovnaVýsledky budou použity pro vědecké účely, popularizaci e-commerce mezi studenty a mapování trhu pro samotné účastníky výzkumu. Podrobnější informace o využití výsledků najdete na stránkách www.iivopf.cz/vyzkumecommerce21.


Sdílet:

Rubriky