Blog

Ukončení spolupráce se Slovenskou poštou

1. 3. 2022 15:00

Společně s naším partnerem Slovenskou poštou jsme se dohodli na ukončení spolupráce ke konci března. Vaše zásilky na adresu na Slovensku budeme nyní doručovat prostřednictvím naší vlastní služby Packeta domů!

Ze všeho nejdříve pro vás máme pár důležitých informací. Posíláte zásilky přes Slovenskou poštu? Tak toto info se vám bude hodit!

  • Až do 31. 3. 2022 můžete v našem systému podávat zásilky k doručení na adresu přes Slovenskou poštu. Od dubna však tato možnost již nebude dostupná.
  • Všechny podané zásilky, které nám do 31. 3. 2022 předáte fyzicky do přepravy, budou předány Slovenské poště k doručení na adresu tak, jak jste zvyklí.
  • Zásilky se štítkem dopravce SK Slovenská pošta HD (ID16), které od Vás dostaneme fyzicky do přepravy, od 1. 4. 2022 samozřejmě doručíme, ale nejdříve je přesměrujeme na službu SK Packeta Home HD (ID 131).

Zásilky na adresu již nebudou zákazníkům doručovat naši přepravní partneři, ale přímo kurýři Packety. O všechny možnosti doručování a hlavně o jejich kvalitu se tak staráme přímo my. Kde vidíme hlavní benefity? 

5 důvodů, proč posílat přes Packeta domů

✅ Poskytujeme tu nejvyšší kvalitu za nejlepší ceny
✅ 98 % zásilek doručujeme zákazníkům již do druhého dne
✅ Nabízíme 3 pokusy o doručení v ceně přepravy
✅ Máme vyladěný notifikační systém
✅ Při neúspěšném doručení na adresu zásilky uložíme vašemu zákazníkovi na výdejním místě, kde ji bude mít ještě tentýž den k dispozici

Věděli jste, že… Služba Packeta domů je slovenskou alternativou naší služby doručení na adresu Zásilkovna domů v České republice.


Sdílet:

Rubriky