Blog

Ukončení provozu depa v Satalicích

14. 4. 2022 12:30

Snažíme se náš provoz, zázemí a technologie neustále modernizovat, abychom vám mohli nabízet co nejkvalitnější služby. Z tohoto důvodu ukončujeme provoz našeho nejstaršího depa v Satalicích, a to k pátku 29. 4. 2022.

Veškeré procesy budeme přesouvat do větších a modernější dep ve Štěrboholech a Nehvizdech. Mnozí z vás na satalickém depu podávají své zásilky, a proto pro vás máme důležité informace k procesům.

Máte domluvené svozy na depo v Satalicích?

Není třeba se obávat, se svozy rozhodně počítáme. Je ale možné, že se může čas příjezdu řidiče lišit (+/- 30 min.), za což se dopředu omlouváme. Uděláme maximum pro to, aby byly časové odchylky minimální. Pokud bychom zjistili, že se bude čas svozu výrazně lišit, dáme vám dopředu vědět. Více informací vám poskytnou vaši obchodní zástupci.

Jste zvyklí v Satalicích zásilky podávat osobně?

Na vaše zásilky je kapacitně připraveno naše podací místo v ulici Mladoboleslavská, které se nachází jen pár minut autem od satalického depa. Podmínky podání zásilek jsou stejné jako na ostatních podacích místech v ČR. Pro podání zásilek za zvýhodněnou cenu pak můžete využít naše podací depa v okolí, a to buď v Praze-Štěrboholech, anebo v Nehvizdech u Prahy.

Praha-Štěrboholy

K Hrušovu 292/4
102 00 Praha
Otevírací doba: po-pá 08:00–20:00

Nehvizdy u Prahy

Okružní 1118
250 81 Nehvizdy
Otevírací doba: po-pá 08:00–20:00

Vratky

Depo v Praze-Štěrboholech přebírá veškerý provoz depa v Satalicích, a tak bude automaticky nastaveno v systému jako místo pro vratky. Prosíme, zkontrolujte si svá nastavení v klientské sekci a případně zvolte jiné výdejní místo, které bude vám osobně nejvíce vyhovovat. Všechny vratky (jak stávající, tak nově příchozí) uložíme na depu Praha-Štěrboholy, kde budou k dispozici od pondělka 2. 5. 2022.

 

 

Kam dál? Abychom zajistili vyšší bezpečnost při doručování zboží, s platností od 2. 5. 2022 upravujeme službu Ověřování věku 18+. Přečtěte si o tom víc.


Sdílet:

Rubriky