Blog

Spustili jsme zásilkovňácký e-shop s merchem

11. 10. 2022 12:32

Chtěli jste to, máte to mít. 🥳 Konečně je tu možnost, jak snadno získat naši ikonickou flešku ve tvaru dodávky, blok ve tvaru palety nebo třeba párové trenky s jedinečným motivem. Spustili jsme e-shop pro fanoušky Zásilkovny plný našeho červeného merche. One and only zásilkovňácký eshop.zasilkovna.cz je tady!

V našem e-shopu najdete jak klasický merch, jako jsou kancelářské potřeby, trička nebo hrníčky, tak naše „specialitky“ v podobě nerozbitného panáka na krk na party, body pro miminka a batolata či například oblíbených bonbonů lipo ve tvaru zásilky.

Hry made by Zásilkovna

Připravili jsme pro vás i vychytané zásilkovňácké stolní hry Postřeh a Kurýrova cesta, které nikde jinde nekoupíte. Zahrajte si s rodinou či s kámoši originální deskovky, které prověří váš postřeh a rychlé reakce. Objevte celou kategorii Po práci legraci, kde na vás čeká zboží pro volný čas – samozřejmě v zářivě červených odstínech. Protože červená sluší všem…

V neposlední řadě dáváme tip na naše vyladěné tašky – ať už ty obří a pevné na přenášení zásilek, tak na super plátěnky s oblíbenými nápisy, například „Na poštu už nechodím“. Objednávku z e-shopu vám doručíme na vaše oblíbené výdejní místo Zásilkovny, do Z-BOXu nebo na adresu, a dopravu za vás platíme my! Tak pojďte vybírat.

Vaši Zásilkovňáci


Sdílet:

Rubriky