Blog

Spustili jsme technologický kanál Z-TECH na YouTube

7. 9. 2021 10:03

Zajímá vás 3D modelování v OpenSCADu a 3D tisk? Chcete se naučit programovací jazyk C#? Tak právě pro vás je tu náš nový technologický kanál Z-TECH! Ve spolupráci s Michalem Valáškem, odborníkem na slovo vzatým, pro vás připravujeme videa, prostřednictvím nichž můžete nasát nové vědomosti a praktické zkušenosti. Michal vám totiž v jednotlivých videích ukáže postupy krok po kroku a do detailu poradí, jak na to. 

Podporujeme vzdělávání

Jsme technologická firma, která se neustále rozvíjí a inovuje. Náš tým proto každým dnem roste a hledá nové kolegy do vývoje a IT. Je pro nás proto přirozené podporovat vzdělávání v tomto odvětví.

Na jaký obsah se můžete těšit?

  • Prvním tématem je 3D modelování v OpenSCADu a 3D tisk. V tuto chvíli je pro vás připraveno přes dvacet dílů seriálu, v němž vás Michal Valášek naučí vše, co OpenSCAD umí. Vychází přitom ze svého úspěšného školení na stejné téma, které nyní spolupráci s námi poskytne zdarma široké veřejnosti. Podívejte se na úvodní díl, další pokračování pak budou vydávána každé úterý. 
  • Dalším tématem bude programovací jazyk C# a platforma .NET. „C# je tady s námi dvacet let a za tu dobu se hodně změnil a rozrostl,“ říká Michal. Druhý seriál, který bude vycházet ve čtvrtek, se proto bude věnovat novinkám v „céčku“.  Společně s Michalem se podíváte se na to, jak se C# postupně vyvíjel k současné verzi, jak ho doopravdy pochopit a jaké inovace se čekají v budoucnu.
  • Těšte se i na téma kybernetická bezpečnost pro běžné uživatele a profesionály aneb Jak nepřijít o soukromí a o data.
  • Řeč bude také o mikroelektronice, tedy o jednočipech, Arduinu a podobných hračkách.
  • A to pořád není vše! Podrobně nahlédnete také na naše samoobslužné Z-BOXy: dozvíte se, jak vlastně fungují, a naučíte se, jak si takový vlastní box ovládaný přes bluetooth z mobilu postavit doma.
„Zásilkovna je především technologická společnost. O to, abyste se při vyzvedávání zásilky vztekali méně než u státní pošty, se tak stará sofistikovaný software, roboti, třídící linky a spousta zajímavých technologií. Rád bych vám je postupně na kanálu Z-TECH představil."
Michal Valášek
Moderátor pořadu Z-TECH, programátor

Přihlaste si na YouTube odběr nových videí, ať vám neuteče žádný z dílů Z-TECHu!

Kam dál? Přečtěte si článek Slavíme 2 miliony stažení aplikace Zásilkovna!


Sdílet:

Rubriky