Blog

Rumunsko: doručování do samoobslužných boxů

17. 3. 2021 17:51

Vážení partneři, 

o doručování do Rumunska se stará naše entita Coletăria,  doručení na adresu v Rumunsku pak probíhá v kooperaci s několika rumunskými přepravci, mezi které patří FAN Courier, Cargus, DPD a Sameday. Věděli jste, že poslední zmíněný nabízí kromě Home Delivery i možnost doručení zboží do oblíbených samoobslužných boxů? Prozradíme Vám víc!

Sameday easybox

Naše samoobslužná výdejní místa Z-BOX už asi znáte. A možná znáte i Paczkomaty – výdejní boxy, které využívají naši zákazníci v Polsku. A na úplně stejném principu fungují i easyboxy od rumunské společnosti Sameday!

Pokud chcete udělat vašim zákazníkům v Rumunsku radost, umožněte jim vyzvednou si zboží v boxu, který je otevřený nonstop, a vyzvednutí tu probíhá rychle, jednoduše a bez kontaktu s cizími osobami – což lidé v dnešní pandemické době určitě ocení.

A jaká je cena?

Doručení zásilky z ČR do rumunského easyboxu startuje na ceně již od 100 Kč bez DPH! Pro zákazníky je tak cena velmi výhodná a zároveň mají možnost vyzvednout si zásilku přesně v čase, který jim vyhovuje. Easyboxy nemají otevírací dobu!

V současné době je v Rumunsku k dispozici již 1 000 easyboxů a jejich počet se neustále zvyšuje!

Do easyboxů můžete směřovat zásilky až do 10 kg s maximálním rozměrem dle těchto kategorií: 

      • 47x44x10 cm

      • 47x44x20 cm

      • 47x44x39 cm

Podle váhy a rozměrů zásilky je pak zvolena konkrétní schránka boxu. ID dopravce je Sameday 7455, nebude zahrnut do RO Home Delivery, ale bude zvlášť. Ceny již byly nastaveny do systému. 

Vaše Zásilkovna


Sdílet:

Rubriky