Blog

Rozšiřujeme možnosti vrácení zásilek z Polska

3. 3. 2022 13:00

Máme pro vás skvělou novinku: rozšiřujeme možnosti vrácení zásilek z Polska! Díky skvělé spolupráci s naším lokálním partnerem InPost Vám a Vašim zákazníkům nyní můžeme nabídnout vracení zásilek přes oblíbené samoobslužné boxy InPost Parcel Lockers.

Co je Parcel Locker?

InPost Parcel Locker je non-stop otevřené samooblužné výdejní a podací místo, které ma podobu boxu - podobně jako náš zásilkovňácký Z-BOX. Ovládá se pomocí displeje s klávesnicí anebo mobilní aplikace InPost a umožňuje výdej a podání zásilek 24 hodin denně 7 dní v týdnu.

💡 Věděli jste, že… V Polsku je více než 16 000 InPost Parcel Lockers, které mohou využívat i zákazníci Zásilkovny a Packety? InPost má nejširší síť výdejních boxů v Polsku.

Vracení zboží přes InPost Parcel Lockers

Nově umožňujeme vašim polským zákazníkům využít Parcel Lockers nejen pro příjem zboží, ale i pro zpětné vrácení zásilky k vám do e-shopu. Přinášíme tak možnost vyzvedávat a vracet zásilky kdykoliv — třeba i v noci!

Jak vracení zásilek funguje?
Aby mohli vaši zákazníci pro vrácení zboží využít samoobslužný box InPost, stačí z jejich strany vyplnit údaje k podání zásilky do vratkového formuláře. Níže přikládáme postup, který si můžete jednoduše zkopírovat do podmínek vrácení zboží na váš e-shop.

1. Na webové stránce szybkiezwroty.pl vyplňte vratkový formulář:

  • U volby „Wybierz swój sklep internetowy“ vyberte v seznamu Packeta Group.
  • Vyplňte všechny detaily (jméno a příjmení, telefon, e-mail a důvod vrácení).
  • Důležité: do pole „Numer zamówienia“ patří kód zpětné zásilky.  

2. Poté dostanete od InPost speciální kód (SMSkou a e-mailem), který napište na jakékoli viditelné místo na zásilce.

3. Přineste zásilku k libovolnému boxu Inpost Parcel Locker.

4. Kód zadejte pomocí klávesnice na zvoleném boxu anebo naskenujte váš QR kód, a pak vložte zásilku do schránky, která se otevře.

A to je vše! InPost následně zásilku vyzvedne a doruční ji na naše depo v polském Těšíně, odkud ji pak dále budeme distribuovat zpět k vám.

💡 Tip: Na webu partnera najdete anglickou i polskou verzi návodu, včetně videa.

Možnost podávat vratky přes InPost Parcel Lockers je pro zákazníky Zásilkovny a Packety platná od dnešního dne.

Těší nás, že díky dobré spolupráci s InPostem můžeme přinést vašim zákazníkům snazší a bezkonatktní způsob vracení zboží, a věříme, že je tato možnost nadchne a budou ve vašem e-shopu objednávat ještě raději.

Kam dál? Zásilkovna pomáhá Ukrajině! Přepravujeme potřebné humanitární vybavení na hranice a spustili jsme finanční sbírku. Přečtěte si o tom víc.


Sdílet:

Rubriky