Blog

Pusťte si rozhovor se Simonou Kijonkovou na TV Nova

24. 11. 2023 12:58

Zásilkovna přitahuje pozornost. Prsty v tom má nejen vánoční sezóna, ale taky to, že jsme prostě jednička na trhu. Tento týden jsme se zúčastnili hned několika natáčení a rozhovorů.

Česká televize nám pokládala dotazy na centrále na Balabence, rovněž se natáčelo na výdejním místě v Hradci KrálovéČeský rozhlas zase zamířil na depo v Holubicích. Všechny rozhovory se týkaly předvánoční sezóny.

Ovšem to není všechno! Zlatý hřeb se konal včera (ve čtvrtek 23. 11.) večer, kdy zakladatelka Zásilkovny Simona Kijonková vystoupila na TV Nova v pořadu Naše Česko. S Ruslanem Skopalem z Trenýrkárny a reportérem Lukášem Richtárem si povídala o Black Friday, vánočních nákupech, změně v chování spotřebitelů v posledních letech a podvodech, které se v poslední době rozmáhají.

„Pokud nakupujete z e-shopu, který neznáte, tak bych doporučila podívat se na kontakt. Když tam je kontakt telefonický a e-mailový, tak je menší pravděpodobnost, že se jedná o podvod. Samozřejmě byste měli zkontrolovat bankovní účet, všeobecné obchodní podmínky, zákaznický servis a reklamace. Kvalitní e-shop poznáte podle toho, jak rychle je schopný zpracovat vaši reklamaci,“ radila Simona Kijonková divákům.


Sdílet:

Rubriky