Blog

Przesyłkownia se změnila na Packeta.pl

24. 5. 2021 13:36

V naší polské entitě se dějí velké věci! Nově bude vašim polským zákazníkům přepravovat zboží Packeta.pl. Tímto krokem chceme zdůraznit příslušnost polské pobočky k celé skupině Packeta a její mezinárodní charakter. Název Packeta bude využíván i při expanzi na další zahraniční trhy. Naším cílem do budoucna je sjednotit názvy zahraničních entit.

Změna názvu dopravce

Rebranding společnosti Przesyłkownia započal již v dubnu, kdy Przesyłkownia oficiálně změnila svůj název na Packeta.pl. V ceníku na našem webu se změna projeví 1. 6. 2021. Na doručování a procesy nemá změna vliv, týká se pouze názvu.

Packeta.pl zároveň mění své sídlo, které přesunula do Varšavy, jež je obchodním centrem celého Polska.

„Zvýšení obratu celé skupiny Packeta. To je cíl, který jsme si stanovili pro nadcházející roky. Nová strategie naší společnosti tak vyústila v rozšíření celé její struktury pod jednotným názvem Packeta. ”
Barbora Langer
Head of Marketing CEE & DACH
Doručení do Polska

Pro doručování do Polska je tu naše služba Nejlevnější doručení na adresu v Polsku. Vašim polským zákazníkům můžete zasílat zboží za nejlepší ceny na trhu, a to již od 90 Kč za zásilku. K dispozici jsou vám také výdejní místa našeho polského partnera InPost – samoobslužné Paczkomaty.

Uzavření výdejních míst Przesylkownia.pl k 1. 6. 2021

Již jsme vás informovali, že od června nebude možné vybrat jako způsob doručení do Polska výdejní místo Przesylkownia.pl. Tato možnost zmizí také z ceníků. V nabídce zůstane možnost doručení na adresu a na výdejní místa InPost Paczkomaty.


Sdílet:

Rubriky