Blog

Přesměrování zásilky z boxu na výdejní místo

3. 1. 2023 11:49

Naše služby neustále pilujeme a zlepšujeme, aby pro vás bylo využívání Zásilkovny maximálně pohodlné a zjednodušovalo vám život. Proto jsme velmi rádi za zpětnou vazbu, kterou nám předáváte prostřednictvím hodnotícího formuláře nebo třeba na sociálních sítích. A právě na základě zpětné vazby od vás, našich zákazníků, jsme v prosinci spustili očekávanou inovaci –⁠ možnost zvolit si výdejní místo v případě naplněných kapacit boxu.

Jak to bylo dříve? ❌

  1. Zákazník si zvolil doručení zásilky do vybraného Z-BOXu. 
  2. V případě dvou neúspěšných pokusů o doručení do zvoleného boxu – ať už z kapacitních, nebo třeba technických důvodů – byla zásilka přesměrována na kamenné výdejní místo v okolí.
  3. Toto výdejní místo ale nemuselo splňovat preference adresáta (např. mělo krátkou otevírací dobu, neumožňovalo platbu kartou nebo nebylo v blízkosti MHD). 

Co jsme vylepšili? ✔️

A právě z toho důvodu, abyste si mohli náhradní výdejní místo zvolit sami a tato pobočka plně splňovala vaše požadavky, jsme v prosinci zavedli skvělou novinku. Nyní vám v případě dvou neúspěšných pokusů pošleme notifikaci s výzvou, abyste si sami vybrali pobočku pro doručení.

  1. Zákazník si zvolil doručení zásilky do vybraného Z-BOXU. 
  2. V případě dvou neúspěšných pokusů o doručení do zvoleného boxu pošleme zákazníkovi e-mail s odkazem na vyhledávač výdejních míst, v němž si zákazník sám může zvolit pobočku pro doručení.
  3. Notifikace přijde zpravidla po 16. hodině v den, kdy došlo ke druhému pokusu o doručení.
  4. Od této chvíle má zákazník několikahodinový prostor pro volbu výdejního místa dle svých preferencí. 
  5. Následující pracovní den budeme zásilku doručovat na zvolené výdejní místo. 

Nebudete tedy muset řešit případné přesměrování zásilky s naší zákaznickou podporou a nedojde tak ke zbytečnému zdržení a prodlevě v doručení zásilky o další pracovní den. 98 % zásilek doručíme na zvolené výdejní místo již druhý den po výběru náhradní pobočky.

Věříme, že vás nová funkcionalita potěší, a možnost vybrat si pobočku podle svého gusta vám v případě vytíženosti boxů ušetří čas. Protože naším cílem je, aby vám naše služby dělaly život snazším.

Vaše Zásilkovna


Sdílet:

Rubriky