Blog

Pečujeme o výdejní místa

28. 4. 2020 14:34

Milí partneři,

 bezpečnostní opatření se pomalu rozvolňují a my bilancujeme nad uplynulým měsícem. Zdraví a bezpečnost našich spolupracovníků, zákazníků a partnerů je pro nás na prvním místě, proto jsme ihned po rozhodnutí Vlády České republiky o vyhlášení nouzového stavu udělali potřebná opatření k ochraně zdraví našich zaměstnanců a obchodních partnerů.

Prvním a podle nás velmi důležitým bezpečnostním krokem bylo pozastavení přijímání hotovosti. Abychom eliminovali šíření nákazy prostřednictvím bankovek, umožnili jsme zákazníkům platit pouze kartou, anebo online přes platební bránu. Navíc jsme také urychlili vývoj naší aplikace, díky čemuž zákazníci mohli platit dobírku pohodlně přímo v aplikaci. Platbu v hotovosti plánujeme brzy spustit v plné míře. Jakmile k tomu dojde, budeme vás včas informovat.

Neméně důležité pro nás bylo vybavit zaměstnance i partnery na otevřených výdejních místech ochrannými prostředky. Na tyto výdejní místa jsme v první vlně rozvezli 3 770 roušek a stejný počet párů rukavic. Ve druhé vlně jsme darovali opět 4 004 kusů roušek. Ve třetí vlně Vám nyní budeme distribuovat 2 500 litrů dezinfekce! Tuto zásilku očekávejte v nejbližších dnech. Věříme, že jste se díky těmto pomůckám cítíte bezpečněji, a moc Vám děkujeme za dodržování veškerých bezpečnostních opatření.

Jen v nouzovém stavu jsme společně zvládli doručit 1 736 483 zásilek! 
Každého našeho řidiče jsme vybavili rukavicemi, rouškami a dezinfekcí a zároveň jsme všechny proškolili tak, aby chránili sebe a také Vás na výdejních místech. Každý řidič tedy dodržoval hygienická opatření, pravidelně dezinfikoval všechny prostory ve vozidle a měl dostatečné množství ochranného materiálu pro každodenní manipulaci se zásilkami.

O veškerém dění v Zásilkovně jsme Vás pravidelně informovali jak prostřednictvím newsletterů, tak i na našem blogu. A rozhodně nepolevujeme ani během rozvolňování! Neustále děláme maximum pro zdraví a bezpečnost Vás všech.

Chtěli bychom Vám srdečně poděkovat za podporu a hlavně za důvěru, kterou jste do nás vložili. Jen díky Vám jsme mohli i nadále doručovat zásilky, a tak úspěšně zvládnout těžkou koronavirovou situaci.

 

Děkujeme,

Vaše Zásilkovna


Sdílet:

Rubriky