Blog

Patříme mezi 16 nejlépe řízených firem Česka

11. 6. 2021 8:03

Máme velkou radost! Již podruhé v řadě jsme obdrželi ocenění Czech Best Managed Companies. Co tento titul znamená? Že patříme mezi 16 nejlépe řízených firem Česka! 

Czech Best Managed Companies je titul předávaný společností Deloitte, která zdůrazňuje kvalitu řízení předních soukromě vlastněných společností včetně jejich managementu. Nezávislá odborná porota hodnotí u každé ze společnosti čtyři klíčové pilíře:

  • firemní strategii
  • řízení a finanční výkonnost
  • produktivitu a inovace
  • a firemní kulturu. 

Již více než 10 let pracujeme na tom, aby zmíněné čtyři pilíře byly v Zásilkovně vrcholem ledovce. Řízení Packeta Group směřuje za jasným cílem: stát se globální digitální platformou a doručovat zásilky celému světu – samozřejmě za využití technologických inovací. Chceme udávat směr v logistice a právě i ocenění, jako je Best Managed Companies, nám ukazují, že jdeme správným cílem.

Czech Best Managed Companies je program oceňující přední české soukromě vlastněné a řízené firmy reprezentující nejvyšší standardy kvality a výkonnosti. Ve světě se ocenění předává již více než 28 let, v České republice proběhlo letos podruhé.


Sdílet:

Rubriky