Blog

Odnesli jsme si stříbro z turnaje „O pohár Eshopisty“

17. 8. 2021 6:45

Ve čtvrtek 12. 8. 2021 se v pražské Pražačce odehrál fotbalový turnaj s názvem „O pohár Eshopisty“, který každoročně pořádá e-commerce diskuzní platforma Eshopista.cz. A protože e-commerce sféra je naše alfa a omega, jako již tradičně nechyběl na turnaji ani tým Zásilkovny. A reprezentoval nás na jedničku – odnesli jsme si stříbrnou medaili!

Zásilkovnu reprezentovali Petr Víšek, Tomáš Křesťan, Milan Šmíd, Lukáš Dibelka, Tomáš Burda, Bob Nguyen, Michal Šťastný a Štefan Orem. Hoši, děkujem!

19 týmů z české e-commerce

Po delší odmlce zapříčiněné koronavirovou pandemií se na hřišti sešlo hned devatenáct mančaftů, které mezi sebou změřily své síly a fotbalový um. Do čtvrtfinále jsme postoupili my společně s týmem z NetDirect.cz, Alzy, Dáme jídlo, Alensy, Seznamu, UrbanStore.cz a Rohlíku. 

V semifinále si to rozdala Alensa.cz s UrbanStore.cz a my s Alzou. A štěstí nám přálo! Do finále tak postoupil tým Zásilkovny a Alensy a na naše mužstvo čekalo druhé místo na bedně. Gratulujeme týmu Alensy ke zlatu a našim kolegům děkujeme za vynikající reprezentaci. 

O pohár Eshopisty je fotbalový turnaj týmů předních českých e-commerce značek pořádaný pod hlavičkou diskusní platformy Eshopista a zároveň největší česká e-commerce akce, na které se schází špičky tuzemské e-commerce sféry. Cílem akce je neformální cestou navázat kontakty a při společném networkingu po turnaji předat zkušenosti a postřehy z byznysu.


Sdílet:

Rubriky