Blog

NOVINKA: Doručujeme pro Planeo elektro

31. 5. 2022 8:17

Pokud rádi nakupujete v Planeo elektro, máme pro vás skvělou zprávu! Zboží z planeo.cz vám nyní může doručit i Zásilkovna, a to jak na 7 500+ výdejních míst, tak i přímo na adresu. A abychom start této spolupráce pořádně oslavili, po celý červen máte při online nákupu v Planeo dopravu se Zásilkovnou zdarma.

„Dopravu přes Zásilkovnu zdarma budou moci naši zákazníci využít po celý červen (od 1. 6. do 30. 6. 2022) a bude platit na zboží z celého e-shopu, které odpovídá podmínkám pro odeslání zboží prostřednictvím Zásilkovny. Jedná se o zboží s cenou do 20 000 Kč, hmotností do 10 kg a odpovídajícími rozměry. Mezi nejoblíbenější kategorie zboží, které tak lze nově odeslat pomocí této služby, patří mobilní telefony, chytré hodinky, notebooky, malé spotřebiče a sluchátka,“ uvedlo vedení společnosti Planeo.

Možnost využití služeb Zásilkovny byla častým požadavkem našich zákazníků a už v prvních dnech po jejich spuštění předčil počet objednávek naše očekávání. Vzhledem ke stále vzrůstající oblibě je Zásilkovna skvělou příležitostí, jak podpořit náš rostoucí e-shop.

Sdílet:

Rubriky