Blog

Noví dopravci v Chorvatsku a Dánsku

25. 3. 2021 16:10

Vážení klienti,

 máme pro Vás skvělé zprávy! Pro doručování zásilek do Chorvatska a Dánska bude od 29. 3. 2021 možné využít i naše nové partnery! Do Chorvatska nově budeme doručovat i přes společnost Overseas, pro zasílání do Dánska jsme přidali přepravce DAO. Oba dva dopravci jsou podle našich dat zákazníky velmi oblíbení a navíc nabízejí i možnost doručení na výdejní místa, což vaši zákazníci jistě ocení.

Chorvatsko: Overseas Express

Overseas Express, dvojka na chorvatském e-commerce trhu, je velmi výhodnou alternativou pro doručení zásilek Vašim zákazníkům v Dalmácii. 

Oproti lokálnímu DPD, který patří mezi naše další partnery pro Chorvatsko, je totiž levnější, a jako bonus nabízí přes 400 vlastních výdejních míst a také doručení zásilek na ostrovy a do oblasti Dubrovníku zcela bez příplatků. Potěší vás i to, že u je u tohoto dopravce možnost přidat na štítek poznámku.

Dánsko: DAO

Dánský dopravce DAO má velmi netradiční systém doručování. Co je na něm zajímavého? Zásilky doručuje jen v noci! Zákazník tak balíček dostává rovnou ke snídani, protože DAO umožňuje doručení do schránky či před dveře. 

Vzhledem k tomu povoluje přepravu zásilek pouze do 3 kg s rozměry jedné strany max. 40 cm. Pokud však přes DAO budete chtít doručit vašim zákazníkům zboží na výdejní místo, pak je bez problému možné posílat zásilky s váhou až 10 kg. Každopádně jestliže posíláte do Dánska drobnější zboží, je tento přepravce Vaším ideálním parťákem!

Věříme, že nové možnosti využijete na maximum a Vaši zahraniční zákazníci si je obratem oblíbí. Kvalitu zmíněných přepravců jsme dlouho analyzovali a už se nemůžeme dočkat, až jim předáme první zásilky!

Děkujeme za spolupráci,

Vaše Zásilkovna


Sdílet:

Rubriky