Blog

Nová zpětná adresa a depo v Rumunsku

23. 9. 2021 14:21

Objem zásilek do Rumunska neuvěřitelně roste, proto pro vás máme skvělou zprávu! V Bukurešti otevíráme nové a větší depo, díky kterému vám zajistíme mnohem efektivnější proces doručování v Rumunsku. Nové prostory jsou dostatečně velké, takže hravě zvládneme nárůst zásilek očekávaný v nadcházející sezóně.
 
Na nové adrese již probíhají finální organizační procesy a oficiální přesun proběhne už toto pondělí 27. 9. 2021. S tím je spojená také změna zpětné adresy:

Nová zpětná adresa

Packeta Romania s.r.l.
Kód zpětné zásilky
Strada Virginia Nr. 4
077096, Dragomirești-Deal, Ilfov, CTPark A1 Km13

Na staré adrese bude příjem zásilek probíhat do pátku 24. 9. 2021, od pondělka 27. 9. 2021 pak již pouze v novém depu. Naši kolegové v Rumunsku o změně informovali i dopravce, kteří k nám zásilky dovážejí. I přes to však prosíme o změnu na vašich webových stránkách co nejdříve.
 
Dobré vědět: Zákazníci mohou vracet zásilky přes naši zpětnou adresu v Rumunsku pomocí několika dopravců. V případě Rumunské pošty je třeba zásilky doručovat výhradně přes jejich službu Prioripost, která jako jediná umožňuje doručení na adresu.
 
Kam dál? Přinášíme vám možnost expandovat rychle a jednoduše na Blízký východ, kde se vám tak otevírá zcela nový trh. Již nyní s námi můžete doručovat zboží do všech ze Spojených arabských emirátů! 

Sdílet:

Rubriky