Blog

Naše Z-BOXy u všech poboček AAA Auto a Mototechna

27. 10. 2021 6:04

Máme skvělou novinu pro všechny motoristické nadšence! Začali jsme spolupracovat se skupinou AURES Holdings, do které patří třeba AAA Auto, Mototechna, Driverama nebo 1. autoDISKONT. U téměř všech poboček zmíněných značek najdete zanedlouho naše Z-BOXy — samoobslužná výdejní místa, ve kterých si můžete vyzvednou zásilku kdykoliv a stačí vám k tomu jen mobilní telefon a aplikace Zásilkovna.

Už nyní jsou vám naše samoobslužná výdejní místa k dispozici u poboček v Praze, Brně, Ostravě a Českých Budějovicích, co nevidět pak přibydou Pardubice a Náchod. Kromě toho si nově můžete zvolit Zásilkovnu pro doručení zásilek od zmíněných značek, například při koupi výbavy do automobilu.

„Skupina AURES Holdings působí na trhu již téměř třicet let a provozuje síť téměř padesáti poboček v České republice, na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a Německu. Za dobu své existence obsloužila již přes 2,6 milionu zákazníků a ročně prodá v průměru okolo 80 000 vozů. Je tak největším prodejcem ojetých aut ve střední a východní Evropě. Denně společnost v zemích, kde působí, nabízí více než 12 000 kvalitních a prověřených ojetých vozů, které jsou pro zákazníky ihned k odběru,“ uvedl o společnosti Tomáš Varmuža, Group Car Transfer & Post Manager společnosti AAA Auto.


Sdílet:

Rubriky