Blog

Na slovenská výdejní místa doručujeme bez omezení

25. 11. 2021 8:29

Vážení zákazníci, vážení partneři,

na Slovensku byl s platností od dnešního dne vyhlášen celostátní lockdown. Chceme vás ubezpečit, že zmíněné omezení vycházející z rozhodnutí Vlády SR ze dne 24. 11. 2021 se nevztahují na naši síť výdejních míst Packeta na Slovensku.

Vládní opatření jsou účinná od 25. 11. 2021 a lockdown bude podle informací slovenské vlády trvat dva týdny.

Navzdory tvrdému lockdownu budou naše výdejní místa otevřena, jelikož poskytování poštovních služeb spadá podle slovenské vyhlášky pod služby tvz. esenciálního charakteru a podléhají tak výjimce.

Na výdejní místa slovenské Packety doručujeme bez omezení!

Výdejní místa Packety budou podobně jako během 2. vlny pandemie fungovat standardně i v současném režimu (za účelem zpracování zásilky). Vaše zásilky si tak můžete i nadále nechat posílat na výdejní místa Packety na Slovensku a e-shopy na výdejní místa mohou bez potíží doručovat.

Aktuálně zjišťujeme, které provozy zůstanou otevřené pro zákazníky slovenské Packety i v době lockdownu. Podle zkušeností z předchozího lockdownu očekáváme, že více než 90 % výdejních míst zůstane otevřených i přes zpřísněná opatření.

V případě, že bude výdejní místo, které jste si zvolili pro doručení, zavřené, vaše zásilka bude automaticky přesměrována na nejbližší možné výdejní místo. O přesměrování zásilky vás budeme informovat.

Situaci neustále sledujeme a budeme vás informovat o případných změnách.

Provozujete e-shop a posíláte na Slovensko? Více podrobností k doručování na Slovensku v době lockdownu najdete v tomto článku.


Sdílet:

Rubriky